Tarkan'dan Haluk Levent ve AHBAP'a destek

Tarkan'dan Haluk Levent ve AHBAP'a destek
Deprem bölgesinde vatandaşlara ulaşmak için mücadele eden Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHBAP hedef tahtasına oturuldu. Tarkan, Twitter hesabından Levent ve AHBAP'a destekte bulundu.

Depremzedelere yardım ulaştırmak için yoğun çaba sarf eden AHBAP'ın internet sitesi için sistem ve ağ desteği veren gönüllü yazılımcılardan edinilen bilgiye göre dün öğlen saatlerinden itibaren çok büyük siber saldırı düzenlendi. Toplamda 400 bin saldırı gerçekleşirken, bunların yurt içinden ve mobil ağa sahip bir trafik ile yapıldığı bilgisi verildi.

İktidara yakınlığıyla bilinen Turgay Güler ise deprem bölgesinde vatandaşlara yardımın daha hızlı ulaştırılması için kampanya başlatan AHBAP Derneği ve kurucusu Haluk Levent'i hedef aldı.

Güler, Ülke TV’deki programda, para toplayarak depremzedelere yardım yapan Levent hakkında, "1 milyar lira teslim edemezsin, yönetemez" dedi.

Güler, Levent'in bağışları AFAD ile koordineli yürütüyoruz sözlerine ise "Açık kapı bırakıyor" yorumunu yaptı.

Güler'in sözlerinin ardından sosyal medya kullanıcıları AHBAP ve Haluk Levent'e destek mesajları atarken bir destek de Tarkan'dan geldi. Sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamada bulunan Tarkan, "AFAD da bizim AHBAP da! Yanındayım
@haluklevent @ahbap"
mesajını paylaştı.

Etiketler :