"Sakarya'da 'Anı Olarak Kalsın' Denilerek Kaydedilen Uyuşturucu Partisi Görüntüleri Sosyal Medyada"

"Sakarya'da 'Anı Olarak Kalsın' Denilerek Kaydedilen Uyuşturucu Partisi Görüntüleri Sosyal Medyada"
Sakarya'da bir evin içerisinde 'anı olarak kalsın' denilerek kaydedilen uyuşturucu ortamına dair görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.Görüntüler yaklaşık 2,5 yıl önce kaydedilmiş olsa da, olay üzerine polis harekete geçti. Gözaltına alınan iki kişiden biri cezaevinde, diğerinin ise fuhuş dahil olmak üzere birçok suç kaydı olduğu öğrenildi.

Emniyet ve Valilik etiketlenerek yapılan paylaşımların ardından polis ekipleri harekete geçti. Görüntülerin yaklaşık 2 buçuk yıl önce kaydedildiği ortaya çıktı ve polis, konuyla ilgili 2 kişiyi gözaltına aldı. Görüntülerde yer alan kişilerden birinin cezaevinde olduğu ve kadınların fuhuş başta olmak üzere birçok suçtan kaydı bulunduğu belirlendi.

uyus.webp

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, söz konusu görüntülerin ardından harekete geçti. 'Anı olarak kalsın' denilen videoda 2'si kadın toplam 5 kişinin uyuşturucu madde kullanımı ve diyalogları yer alıyordu. Polis, görüntülerdeki kişileri tespit ederek gözaltına aldı ve arama çalışmalarına devam ediyor.

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından yapılan incelemelerde, kişilerin kimlikleri belirlendi ve gözaltına alınanlar arasında cezaevinde bulunanlar da tespit edildi. Ayrıca, görüntülerde yer alan kadınların fuhuş dahil birçok suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı. Polis ekipleri, kadınları bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

uyus1.webp