Rıdvan Dilmen: Bilimin ne kadar önemli olduğunu gördük, son sözü söyleyecek tabii ki Allah'tır

Rıdvan Dilmen: Bilimin ne kadar önemli olduğunu gördük, son sözü söyleyecek tabii ki Allah'tır
Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Covid-19 salgınıyla ilgili açıklamada bulundu. Dilmen, fıtratımızın değişeceğini ileri sürerken "Bilimin ne kadar önemli olduğunu gördük, son sözü söyleyecek tabii ki Allah'tır" diye konuştu.

UEFA’nın, kulüplere liglerin oynatılarak bitirilmesi gerektiğini iletmesi sonrası, Süper Lig’de kalan 8 haftanın nasıl oynanacağı üzerinde planlamalar sürüyor. Kalan tüm maçların Antalya’da oynanabileceği iddiasının ardından, Katar’dan da “Sekiz maçı, haftada ikişer maçtan 4 haftada bizim ülkemizde oynayın” teklifinin geldiği öne sürülmüştü.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ise ligde kalan 8 hafta için uygulanacak modele ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Futbol önemli"

Dilmen “Toplam 7 hafta oynanacak. Geride kalan 8 haftanın bir tanesi hafta içinde oynanacak. Şu an teorik olarak bu model düşünülüyor. 12 Haziran ile 26 Temmuz arası toplam 7 haftada bitecek. Futbol önemli, sosyal hayatın devam etmesini hepimiz istiyoruz” dedi.

"Bilimin ne kadar önemli olduğunu gördük, son sözü söyleyecek tabii ki Allah'tır"

NTV’de Covid-19 salgınıyla ilgili düşüncelerini de aktaran Dilmen, şunları söyledi: “Olağanüstü bir durumla karşılaştık. Dünya çok farklı noktada. Bana göre fıtratımız değişecek. Bilimin ne kadar önemli olduğunu gördük. Son sözü söyleyecek tabii ki, Allah’tır. Polisleri, hemşireleri, doktorların ne kadar önemli olduğunu gördük.”

Etiketler :