Kedi Dehşetinde Akılalmaz Detay! Büyü İçin mi Kesiyorlar?

Kedi Dehşetinde Akılalmaz Detay! Büyü İçin mi Kesiyorlar?
Senelerdir süre gelen haberlere baktığımızda kedilerin patilerinin ve kuyruklarının kesildiğini görüyoruz. Hangi amaçla yapıldığına dair sadece iddialar var. Fakat katledilen kedileri bulan kişiler olayın büyü için yapıldığını söylüyor. Çünkü her kedinin katledilme biçimleri aynı 4 bacak, 1 kuyruk...

16 Nisan'da Kayda Geçsin programında anlattığım haberlerden 2'si tüm vahşet haberlerinin özeti aslında...

HABER: GÖKÇE KAZDAL

29 Kasım 2022'de Manisa'nın Turgutlu ilçesinde N.U. (58), gözaltına alındı. Evindeki aramada büyü ile ilgili kitaplar ve yılan derisi, eşek kılı, deve tüyü, domuz yağı gibi malzemeler çıktı. Kedilerin de bacaklarını büyüde kullanmak için kestiği şüphesiyle sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Fakat Turgutlu ilçesinde kedi ölümleri gün geçtikçe çoğaldı. Polislerin soruşturması hala sürüyor.

whatsapp-image-2024-04-23-at-19-12-47.jpeg

2022'de Gaziantep'in Karkamış ilçesinde çok sayıda kedinin ayaklarının kesildiği görüldü. Fakat olayla ilgili hiç kimse gözaltına alınmadı. Bölge halkının iddiasına göre bir cinci hoca büyü bozmak için kedi patisi istiyordu.

Gaziantep Valiliği konu hakkında açıklama yaptı ve olayı araştırdıklarını söyledi.

"Bahse konu olayın gerçekliği ve çeşitli yönleriyle ile ilgili ilçe emniyetimiz ve ilçe belediyemiz tarafından araştırmalar derinmelesine çok yönlü devam etmekte olup, elde edilen sonuçlar kamuoyu ile paylaşılacaktır."

Sonrasında büyü amaçlı yapıldığına dair iddialara da bir açıklama geldi.

"Karkamış ilçemizle ilgili sosyal medyada dolaşan paylaşımlar gerçek değildir. İlçede tespit edilen iki engelli kedi vardır.(birisi doğuştan, öteki kaza geçirmiş) Paylaşılan fotoğraflar gerçek değildir. Büyü için kedilerin ayaklarının kesildiği şehir efsanesidir."

BÜYÜLER İÇİN İNTERNET SİTESİ KURUYORLAR...

Birkaç hocanın kendisine internet sitesi kurduğu ve oradan istenilen büyüyü WhatsApp üzerinden bilgi vererek belirli bir ücret karşılığında yaptığı ortaya çıktı.

whatsapp-image-2024-04-23-at-19-12-46.jpeg

Kendi adına site kuranlardan birine WhatsApp üzerinden yazdım. Bir büyüden bahsettim ve konuşturmaya çalıştım. Kendisi önce bu büyünün var olup olmadığını görmesi gerektiğini söyledi ve ücret talep etti. Büyü var ise bozmak için tekrar büyü yapılacağını ve ücretin değişeceğini anlattı. Ben de konuşturmak için kişiye şu soruyu yönelttim. "Kedi bacağı büyüsü var ise kaldırırız değil mi?" diye sorduğumda sadece "EVET" dedi. Hiçbir şekilde inkar yoktu.

C31K KİMDİR? NEDİR?

whatsapp-image-2024-04-23-at-19-15-49.jpeg

Bu grup kendini CEHENNEMİN 31. KATI diye ilan ediyor. Kendilerinin asıl amacı ise hayvanlara eziyet etmek ve örgüt propagandası yapmak hatta onlarla uğraşan kişileri tehdit etmek. Bu kişilerin yaş ortalaması 16-24 ve kendilerine asla gerçek isimleriyle hitap etmiyorlar. Hepsinin takma isimleri var örneğin; Ebu Muhammed El Adnani. Bu kişiler kurdukları Telegram gruplarından kedilere işkence videolarını yayınlıyorlar, Atatürk'e hakaret ediyorlar, terör örgütü propagandası yapıp çocukların müstehcen videolarını da yayıyorlar.

C31K'NIN TERÖR ÖRGÜTÜYLE BİR BAĞLANTISI VAR MI?

Bu henüz bilinmiyor. Fakat kendileri bunun bir parçasıymış gibi görünmekten çekinmiyorlar. Çünkü şehitlerimize bile hakaret görselleri mevcut. Bu gruba İçişleri Bakanlığı, Hayvansever Derneklerin ısrarı üzerine bir operasyon başlattı. 13 Ocak 2024'te yapılan operasyonda 5 kişi gözaltına alınmıştı. Sonrasında videoları çeken kişi olmadıkları için serbest bırakıldılar. Bu grupta paylaşılan vahşet videolarının bazıları yurt dışından gönderilmiş. Bazı üyeler yabancı bir numaradan tehdit mesajları yayınlamıştı.

whatsapp-image-2024-04-23-at-19-17-28.jpeg

Avukat Mehmet Tunç'un şüpheliler gözaltındayken şöyle demişti. "Savunmalarının ortak noktalarından biri de talimat aldıkları hususudur." Yani gözaltına alınan kişiler aslında bu videolarla alakası olmadığını ve birilerinin talimatıyla yaptıklarını söylüyorlar. Hangi hesaplardan talimat aldıkları ise yurt dışı kaynaklı hesaplar olduğu için bulunamıyor. Ana dosya Küçükçekmece Adliyesinde fakat farklı illerde açılmış olan ve devam eden dosyalar da mevcut. Mehmet Tunç'a göre konuyla ilgili araştırma raporları oldukça kabarık. Faillerin araştırma dosyası çok yönlü olarak incelenmeye devam ediyor. Türkiye'de bu tür vahşetlerin durdurulması için hayvanseverler soruşturma açılmasını talep ediyor.

Kaynak:halktv.com.tr

Etiketler :