İstanbul Üniversitesi'nin kütüphanesi, sınav döneminde dizi setine kiralandı

İstanbul Üniversitesi'nin kütüphanesi, sınav döneminde dizi setine kiralandı
İstanbul Üniversitesi'nin İktisat Fakültesi kütüphanesi, yarın saat 14.00-20.00 saatleri arasında dizi setine kiralandı. Tam da sınav zamanı kütüphanenin 6 saat boyunca kapanacak olması öğrencilerden büyük tepki çekti.

İstanbul Üniversitesi, İktisat Fakültesi kütüphanesinin yarın saat 14.00-20.00 saatleri arasında kapalı olacağını duyurdu.

Bugün mesai saatleri bitimine doğru kapıya asılan ilanda, kütüphanenin dizi çekimi için kapatılacağı söylendi.

Sınav haftasının ilk günü kütüphanenin kapatılmasına tepki gösteren fakülte öğrencileri, dizi çekiminin iptal edilmesi için dekanlıkla görüşmek istedi. Dekanlığın görüşmeyi kabul etmediği öğrenciler, fakülte sekreterliğine yönlendirildi.

Fakülte sekreterliğine giden öğrenciler, gün boyunca sınavlarının olduğunu ve kütüphanenin dizi setine değil kendilerine açılması gerektiğini iletti. Bunun üzerine ilanı kaldıran üniversite yönetimi, dizi çekiminin iptal edildiğine dair net bir açıklama ise yapmadı.

Amfiler kütüphane olarak kullanılacak

halktv.com.tr'nin edindiği bilgilere göre, fakülte sekreterliğiyle yapılan görüşme sonucunda önce birkaç amfinin kütüphane olarak kullanılması önerisi geldi. Ancak tepkiler büyüyünce yönetim geri adım attı ve dizi çekimlerinin iptal edileceğini belirterek camda asılı duran ilanı kaldırdı.

Etiketler :