Hakan Atilla'nın eşi ilk kez duruşmaya katıldı!

Hakan Atilla'nın eşi ilk kez duruşmaya katıldı!
ABD'nin New York’ta kentinde İran'a yönelik yaptırımların delinmesine ilişkin dava 11 günlük Noel tatilinden sonra yeniden başladı. Davada yargılanan tek sanık olan Halkbank Eski Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla’nın...

ABD'nin New York’ta kentinde İran'a yönelik yaptırımların delinmesine ilişkin dava 11 günlük Noel tatilinden sonra yeniden başladı. Davada yargılanan tek sanık olan Halkbank Eski Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla’nın eşi Burçin Atilla da ilk defa duruşmaya katıldı.

HAKAN ATİLLA'NIN EŞİ DE DURUŞMADA

Hakan Atilla’nın tek sanık olarak yargılandığı duruşmada jüri müzakerelerine kaldığı yerden devam ederken, duruşma salonuna getirilen eşini ilk sıradan izleyen Gülçin Atilla, ayağa kalkarak eşini iki yanağından öperek sarıldıktan sonra gözyaşlarını tutamadı. Sivil kıyafetlerle kelepçesiz halde salona alınan Hakan Atilla ise eşine gülümseyerek karşılık verdikten sonra avukatlarının yanına oturdu.

Hakan Atilla, 15 Aralık'taki duruşmasında, avukatlarının sorusu üzerine eşini 269 gündür göremediğini, çocuğunu ise sadece 2 saat görebildiğini ifade etmişti.

Etiketler :