Doktor ve Sağlık Memurunun Tartışması Ölümle Sonuçlandı!

Doktor ve Sağlık Memurunun Tartışması Ölümle Sonuçlandı!
Tunceli-Ovacık’ta Doktor ve Sağlık memurunun evdeki tartışması ölüm ile sonuçlandı

Tunceli Ovacık’ta görev yapan Doktor Türkan B sevgilisi Sağlık memuru Savaş Kazikoğlu’nu akşam saatlerinde evine çağırarak birlikte alkol aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde iki sevgili arasında tartışma çıktı. Türkan de salonun camına çıkarak intihar edeceğini söyledi erkek arkadaşı onu kurtarmak için hamle yaparak yakaladı ve o sırada pencereden atlamak için direnen Türkan B. ile aralarında bir süre boğuşma yaşandı ve dengesini kaybeden Savaş Kazikoğlu pencereden düştü Türkan B ise onun üzerine düştü. Savaş Kazikoğlu olay yerinde hayatını kaybederken Türkan B. ise ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Tunceli’nin Ovacık ilçesindeki ilçe Entegre Hastanesinde görev yapan pratisyen Doktor Türkan B.(Türkan Bozdemir) erkek arkadaşı olan ve aynı hastanede sağlık memuru olarak çalışan Savaş Kazikoğlu’nu dün akşam saatlerinde Kandolar mahallesinde bulunan TOKİ konutlarındaki evine çağırarak birlikte alkol aldılar. Gecenin ilerleyen Saatlerinde alkolün etkisi ile iki sevgili arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma sonrası evin salonundadaki pencereye çıkan doktor Türkan B sevgilisine intihar edeceğini söyledi ve pencereye çıkıp dışarı doğru hamle yaptığı sırada erkek arkadaşı Savaş Kazikoğlu hamle yaparak atlamasını engelleyip durdurma çalıştı. Bu sırada pencereden atlamak için direnen Türkan B ile Savaş Kazikoğlu orasında bir süre mücadele yaşandı ve penceredeki korkuluklar bu sırada kırıldı, 3. Katta bulunan pencereden Savaş Kazikoğlu dengesini kaybederek camdan aşağı düştü hemen ardında da doktor Türken B de Savaş Kazikoğlu’nun üzerine düştü. Savaş Kazikoğlu olay yerinde hayatını kaybederken Türkan B ağır yaralandı ve vücudunda kırıklar oluştu. Gece saatlerinde ilk olarak İlçe entegre hastanesine kaldırılan Türkan B durumunun ağır olması nedeniyle Tunceli Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı ve yapılan müdahaleler sonucu hayati tehlikeyi atlattığı ve bilincinin yerinde olduğu öğrenildi.

Savcılık soruşturma başlattı doktor hakkında gözaltı kararı verildi

Olaydan sonra Ovacık cumhuriyet başsavcılığı soruşturma başlatıp olayın yaşandığı evde nöbetçi savcı polisler eşliğinde inceleme yaptı. Ovacık nöbetçi cumhuriyet savcısı tarafından evde yapılan incelemeler sonucunda evde çok sayıda nörolojik hap bulundu. Doktor Türkan B’nin psikolojik tedavi gördüğü ve daha önce bir kez de intihar teşebbüsünde bulunduğu tespit edildi. Ayrıca düşmenen yaşandığı salon penceresinin korkuluklarının kırıldığı ve pencere’de tahribatların yaşandığı tesipt edildi ve bu durum sonrası doktor Türkan B hakkında gözaltı kararı verildi.

Türkan B; Çok alkolüydüm pencereye çıktım dengemi kaybettim

Türkan B Tunceli devlet hastanesinde tedavi gördükten ve sonra polis tarafından alınan ilk ifadesinde evde alkol aldıklarını ve kendisinin sarhoş oyduğunu söylediği öğrelidi. Emniyet kaynaklarının verdiği bilgiye göre Türkan B’nin ilk ifadesinde şunları söylediği öğrenildi; ; Savaş ile sevgiliydik akşam benim evimde buluştuk alkol aldık ve ilerleyen saatlerde ben alkolü fazla kaçırmışım. Savaş ile aramızda bir tartışma çıktı sonra ben salonun Camını açarak pencereye çıktım aniden dengemi kaybettim ve düştüm sonra birinin daha yerde olduğunu gördüm savaş olduğunu fark ettim dediği öğrenildi. Ovacık Cumhuriyet savcılığının hakkında verdiği gözaltı kararı verilen Türkan B’nin hastanedeki tedavisinin tamamlanmasından sonra gözaltına alınarak polis merkezine götürülerek detaylı sorgudan geçirileceği öğrenildi.

Savaş Kazikoğlu’nun cenazesi Otopsi için Adli Tıp kurumuna sevk edildi

Birlikte alkol aldığı kız arkadaşının evindeki pencereden şüpheli şekilde düşerek Hayatını kaybeden Savaş Kazikoğlu’nun cansız bedeni detaylı otopsi için Tunceli Devlet Hastanesinde bulunan Adli tıp kurumuna getirilerek otopsi işlemleri yapıldı. Bugün sabah saatlerinde yapılan otopsi işlemlerinin tamamlanmasından sonra Cenaze ailesi tarafından alınarak ovacık ilçesine götürülerek bugün ilçe'de toprağa verileceği öğrenilirken ailenin de Doktor Türkan B’den şikâyetçi olduğu öğrenildi.

Kaynak:halktv.com.tr