CHP Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Fatih Turan: Ordumuzun yanındayız

CHP Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Fatih Turan: Ordumuzun yanındayız
CHP Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Fatih Turan, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yanında olduğunu ve her gün destek gösterileri düzenlediğini söyledi.

CHP Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Fatih Turan, Halk Tv Facebook canlı yayınına katılarak bölgede yaşayan insanların sorunlarıyla ilgili bilgi verdi. Reyhanlı'ya son dönemde roket saldırıları yapıldığını hatırlatan Turan, "Reyhanlı halkı çok vakur bir duruş sergiliyor. Reyhanlılılar askerin ve devletin yanındadır. Reyhanlı'da her gün askerimize destek gösterileri düzenleniyor. Harekata katılan vatan evlatlarını kendi evlatlarımızdan ayırmıyoruz" diye konuştu.

ESNAF DESTEK BEKLİYOR

Saldırılardan etkilenen vatandaşların zararlarının kaymakamlık tarafından kısmen karşılandığını belirten Turan, ilçe ekonomisindeki kayıpların telafisi için esnafın hükümetten bazı beklentileri olduğunu dile getirdi. İlçe esnafının bu süreçte çok sıkıntılı günler yaşadığını vurgulayan Turan, "Reyhanlı'daki esnafın ödediği SGK primlerinde indirim yapılabilir. Kamu kurumlarına olan borçlar ve vergi borçları ertelenebilir. Esnafımıza faizsiz kredi imkanı sunulabilir. Bütün bunlar yapılırsa iktisadi açıdan ilçenin gelişimine olumlu yansıyacak kazanımlar yaşanacağını düşünüyorum" dedi.

Etiketler :