17 Yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi ve babası boşandı Peki velayeti kime verildi?

17 Yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi ve babası boşandı Peki velayeti kime verildi?
Aleyna Tilki'nin anne ve babası boşandı. Magazin gündemini sıklıkla meşgul eden 17 yaşındaki Aleyna Tilki'nin annesi ve babası tek celsede boşandı.ALEYNA'NIN VELAYETİ KİMDE?CNNTürk' ten Murat Aydın'ın haberine göre; Bugün...

Aleyna Tilki'nin anne ve babası boşandı. Magazin gündemini sıklıkla meşgul eden 17 yaşındaki Aleyna Tilki'nin annesi ve babası tek celsede boşandı.

ALEYNA'NIN VELAYETİ KİMDE?

CNNTürk' ten Murat Aydın'ın haberine göre; Bugün Küçükçekmece Adliyesi'ne avukatları eşliğinde gelen Aleyna'nın annesi Havva Tilki ile babası Mehmet Tilki, Aile Mahkemesi'ne boşanma dilekçesi verdi.Sundukları anlaşmalı boşanma dilekçesini mahkemeye veren çiftin duruşması kısa bir süre içinde görüldü, çift boşandı.

Aleyna Tilki, boşanma aşamasında ailesinin yanında yer almadı. Anlaşmalı olarak boşanan Aleyna Tilki'nin annesi ve babası adliyeyi birlikte terk etti. Çiftin boşanma kararını büyük bir gizlilik içinde aldıkları öğrenildi. Öte yandan, Aleyna Tilki'nin velayetinin annesine mi yoksa babasına mı verildiği ise merak konusu.

Etiketler :