Canlı yayında çocuklarına yaptıkları kan dondurmuştu! TikTok'taki anne rezaletinde yeni gelişme: Çocuklar devlet korumasında

Canlı yayında çocuklarına yaptıkları kan dondurmuştu! TikTok'taki anne rezaletinde yeni gelişme: Çocuklar devlet korumasında
TikTok'ta canlı yayın esnasında "Karagül" adlı kullanıcı Merve C., çocuklarına hem şiddet uyguladı, hem de canlı yayın açabilmek için oğlunu banyoya kilitledi. Sosyal medyadan gelen tepkiler sonrası Merve C. gözaltına alındı, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Sorumsuz annenin elinden alınan 3 çocuğu devlet koruması altına girdi.

Sabah Gazetesi'nden Ali Altuntaş'ın haberine göre TikTok'ta 'Karagül' adıyla yayın yapan ve canlı yayın esnasında çocuklarına şiddet uygulayıp, kafasını kapıya çarparak yaralanan çocuğunu kucağına alarak yayına devam eden Merve C., haberi gündem oldu.

Bursa'da "Karagül" adıyla TikTok'ta yayın açan 177 bin takipçili Merve C. adlı kadının, yaptığı yayınlarda çocuklarına uyguladığı şiddet vatandaşları çileden çıkardı.

0x0-tiktok-sapkinligina-devlet-el-koydu-cocuklar-devlet-korumasina-alindi-1714364943426.webp

Canlı yayın sırasında kafasını kapıya çarparak yaralanan oğlunu kafası kanamasına rağmen kucağına alarak yayına devam eden Merve C., kendisini eleştirenlere de hareketler savurdu.

Rahat yayın yapabilmek için oğlunu banyoya kilitleyen, 'SMA hastalarına yardım etmeyin' diyen ve Atatürk ile dalga geçen Merve C., bir lokantada yemek yerken yaptığı canlı yayın esnasında gözaltına alındı. Merve C. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

ÇOCUKLARI DEVLET KORUMASINA ALINDI

Hakkında Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılan Merve C.'nin canlı yayınlarında yaşananların ardından harekete geçen Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü de Merve C.'nin 3 çocuğunu devlet korumasına aldı.

0x0-tiktok-sapkinligina-devlet-el-koydu-cocuklar-devlet-korumasina-alindi-1714364948199.webp

Pedagog görüşmesi için çocuklarının çağırıldığını ve daha sonra çocuklarının elinden alındığını belirten Merve C., serbest bırakıldıktan sonra yine yayın açtı.

"Elim ayağım tutmuyor. İçim yanıyor. Çocuklarımı benden aldılar" diyen Merve C., bu anlarını da yine canlı yayınlayarak takipçilerinden hediye topladı.