Üç il için uyarı geldi... Dikkat! Kuvvetli olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Akdeniz'de bugün etkili olacak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş'ta yarın da kuvvetli olmasının beklendiği belirtildi.

Halk TV sizin sesiniz! Tıklayın güvenilir kaynağınıza ekleyin
Üç il için uyarı geldi... Dikkat! Kuvvetli olacak

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada; ani sel, su baskını, yıldım ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması yönünde uyarıda bulunuldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün açıklaması şöyle:
"Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Akdeniz'de bugün etkili olacak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Osmaniye çevreleri ile Hatay'ın kıyı, Kahramanmaraş'ın güney ilçelerinde yarın (Cumartesi) da kuvvetli olması bekleniyor. Pazar (30.04.2023) günü sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli yağışların sebep olacağı ani sel, su baskını, yıldım ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

Osmaniye Hava Durumu Hatay Kahramanmaraş