Son Dakika | Ünlülere uyuşturucu operasyonu: İlyas Yalçıntaş dahil 4 kişi tutuklandı

Son dakika haberi... Ünlülere yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınan İlyas Yalçıntaş dahil 4 kişi tutuklandı.

Halk TV sizin sesiniz! Tıklayın güvenilir kaynağınıza ekleyin
Son Dakika | Ünlülere uyuşturucu operasyonu: İlyas Yalçıntaş dahil 4 kişi tutuklandı

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca, sabah saatlerinde ünlülere yönelik düzenlenen uyuşturucu soruşturması kapsamında aralarında şarkıcı Sıla Gençoğlu, yapımcı Fatih Aksoy ve İlyas Yalçıntaş'ın bulunduğu 25 kişi hakkında gözaltı kararı verilmişti.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 16 ünlü isim, Adli Tıp Kurumunda verdikleri testin ardından adliyeye sevk edildi.

Aralarında şarkıcı İlyas Yalçıntaş'ın da bulunduğu 4 kişi tutuklandı.

Son Dakika | Ünlülere uyuşturucu operasyonu: İlyas Yalçıntaş dahil 4 kişi tutuklandı - Resim : 1

FATİH AKSOY SERBEST BIRAKILDI

Burada işlemleri tamamlanan şüphelilerden Mehmet Fatih Aksoy, Hazal Eylem İpek Şafak ve Burak Çelik serbest bırakılırken, 16'sı adliyeye sevk edildi.

Son Dakika | Ünlülere uyuşturucu operasyonu: İlyas Yalçıntaş dahil 4 kişi tutuklandı - Resim : 2

5 KİŞİYE TUTUKLAMA TALEBİ

Adliyeye sevk edilenlerden aralarında İlyas Yalçıntaş'ın da bulunduğu 5 kişi hakkında tutuklama talep edildi.

Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen isimler şöyle:

  • Ayşenur Balcı
  • Ömer Faruk Işık
  • Şefik Ömer Dolma
  • Orhan Yıldız
  • İlyas Yalçıntaş

SILA GENÇOĞLU HAKKINDA ADLİ KONTROL TALEBİ

Sıla Gençoğlu ile birlikte Aybüke Albere, Feyza Cihan, İrem Haznedar, Ateş İnce, Gökhan Şafak, Asude Mercan, Buğra Balkaya, Hilal Zeynep Hedbe, Volkan Büyükhanlı, Büşra Tatar hakkında da adli kontrol talep edildi.

İLYAS YALÇINTAŞ UYUŞTURUCUDAN TUTUKLANDI

Sulh ceza hakimliği, tutuklanmaları talep edilen şüphelilerden İlyas Yalçıntaş, Ayşe Nur Balcı, Orhan Yıldız ve Şefik Ömer Dolman'ın "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçundan tutuklanmasına, Öner Faruk Işık'ın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılması kararını verdi.

Haklarında adli kontrol talep edilen 11 şüphelinin ise hakimlikteki işlemleri devam ediyor ve firari durumda bulunan 6 şüpheliyi yakalamaya yönelik çalışmalar sürüyor.

Kaynak: Halk TV Haber Merkezi
Uyuşturucu Operasyon Gözaltı Adliye