Evli olduğu kadını bıçaklayıp intihar etti

Afyonkarahisar'da bir erkek, evli olduğu kadını bıçakladıktan sonra intihar etti. Hastanede tedavi altına alınan kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

Halk TV sizin sesiniz! Tıklayın güvenilir kaynağınıza ekleyin
Evli olduğu kadını bıçaklayıp intihar etti

Afyonkarahisar’da bulunan Fatih Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 46 yaşındaki İbrahim G., henüz bilinmeyen bir sebeple evli olduğu E.G. ile tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken İbrahim G., E.G.'yi kolundan ve göğsünden bıçakladı.

SALDIRININ ARDINDAN İNTİHAR ETTİ

İbrahim G., daha sonra aynı bıçağı kalbine sapladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken olay yerine intikal eden sağlık ekipleri yaptıkları incelemede İbrahim G.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı bulunan E.G. ise ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

uf.jpeg

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

E.G.’nin hastanedeki tedavisi sürerken İbrahim G.'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olaya ilişkin savcılık tarafından soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)