Zuhal Topal, Ankara Saldırısı Sonrası İzdivaç Programını İptal Etti

Geçtiğimiz haftalarda programında şehitlere saygısızlık yapıldığı için eleştirilen Zuhal Topal, Ankara'daki terör saldırısı sonrası programını iptal ettiğini duyurdu.Ankara'da akşam saatlerinde askeri servis araçlarına...

Geçtiğimiz haftalarda programında şehitlere saygısızlık yapıldığı için eleştirilen Zuhal Topal, Ankara'daki terör saldırısı sonrası programını iptal ettiğini duyurdu.

Ankara'da akşam saatlerinde askeri servis araçlarına yapılan bombalı terör saldırısında 28 kişi öldü, 61 kişi yaralandı. Yaşanan terör saldırısı nedeniyle FOX TV'de izdivaç programı sunan Zuhal Topal, bugünkü yayınının iptal etti.

Ünlü sunucu yayına çıkmayacağını Instagram hesabından paylaştığı şu notla duyurdu:

"Değerli izleyici ve dinleyicilerimiz, yaşanan terör olayları sebebiyle derin üzüntü içinde olduğumuzu ve bugün yayınlanacak olan radyo ve televizyon programlarımızı yapmayacağımızı bilginize sunarım. Olaylarda hayatını kaybedenlere Allah' tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar dilerim..."

"YAPTIĞIN AYIBI TEMİZLEMEYE ÇALIŞIYORSUN"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın altına takipçileri, "Yaptığın ayıbımı temizlemeye çalışıyorsun, Zuhal abla gercekten kendine yakisani yaptın tebrikler" gibi yorumlar bıraktı.

PROGRAMDA "ŞEHİTLERE SAYGISIZLIK" TEPKİSİ

Geçtiğimiz haftalarda Zuhal Topal FOX TV'de yayınlanan programda, şehitlere saygısızlık yapıldığı gerekçesiyle sosyal medyada tepki çekmişti.

Damat adayının "şehitlerimiz var programda oynanmasın" itirazına "hayat devam ediyor" diyerek karşı çıkan Topal, gelin adayına canlı yayında göbek attırmıştı.

ZUHAL TOPAL, AĞLAYARAK AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Zuhal Topal gelen tepkiler üzerine "Benim vatan sevgimi, bu topraklara olan sevgimi sorgulayanları Allah'a havale ediyorum. Sorgulamak kimsenin haddine değil. Ben Türk bayrağı gördüğüm zaman gözyaşlarını tutamayan bir cumhuriyet kadınıyım" diye konuşmuştu. Topal'ın bu sırada ağlayarak sesi titremişti.

Yaşam Haberleri