Yoksul Olarak Uyuduğu Gecede Milyoner Olarak Uyandı! Banka Hesabına Baktığında Gözlerine İnanamadı

Bir otobüs şoförü sabah işe gitmek için uyandığı esnada banka hesabına para geldiğni fark etti. Gelen parayı incelemek için hesbına giriş yapan otobüs şoförü, gördüğü rakam karşısında dilini yuttu. Hesabına tam tamına 26,7 milyon dolar gelmişti.

Brezilya'da yaşanan ilginç olayda, edinilen bilgilere göre 14 çocuk dedesi ve dört çocuk babası olan Antonio Pereira adlı otobüs şoförü, yoksul olarak uyuduğu gecede bir milyonler olarak uyanıcağından haberi yoktu. Sabah uyandığında ise banka hesabında yaşanan gelişme Pereira'yı şoke etti.

Akşam uyuduğunda hesabında sadece 46 dolar olan Pereira'nın hesabına tam tamına 26,7 milyon dolar transfer edilmişti. Konuya ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulunan Pereira, yaşadığı şoku "O kadar çok sıfır belirdi ki korktum... Hayatımda böyle para görmedim" sözleriyle ifade etti.

Pereira, açıklamasının devamında, "Milyonlarca doların aniden ortaya çıkması hoş olurdu ancak beklenmeyen maddi kazanç, aslında başka bir banka hesabına gitmesi gereken hatalı bir transferin sonucu olarak ortaya çıktı" diye konuştu.

Aynı olayın başına geleceği bir çok kişinin yapacağının aksine Pereira paranın herhangi bir kısmını çekmedi. Paranın farkına vardıktan sonra evinde yaşananlara değinen Pereira, "Karıma, 'Zengin olduk' dedim. Ama karım da hemen, 'Geri verelim' dedi" ifadelerini kullandı.


Otobüs şoförü Pereira, ardından 25 yıldır müşterisi olduğu bankaya giderek parayı iade etti.

Pereira, "Akşam saat dokuzda para benim hesabımdan onların hesabına geçti" ifadelerini kullandı. Yaşlı adam gün bitmeden milyonerlik statüsünü tamamen kaybetti.

Yaşam Haberleri