Yılmaz Morgül Ateşe Düştüm Dedi, Mert Demir Affetmedi

Ateşe Düştüm şarkısına düşkünlüğüyle bilinen Yılmaz Morgül, bir de klip çekip YouTube'da yayınlayınca kriz çıktı. YouTube videoyu kaldırdı, Yılmaz Morgül kızdı.

Morgül'ün Ateşe Düştüm Yorumu Telif Engeline Takıldı!

Son günlerde müzik dünyasında ilginç bir telif krizi yaşanıyor. Popüler şarkıcı Mert Demir'in "Ateşe Düştüm" şarkısını kendi tarzıyla yorumlayan usta sanatçı Yılmaz Morgül, telif engeliyle karşılaştı. Morgül'ün klibi MESAM/MSG tarafından kaldırıldı ve bu durum iki sanatçı arasında gerginliğe yol açtı.

Morgül: "Ben Bu Şarkıyı Yaşadım!"

Morgül, Aramızda Kalmasın programında Demir'in yorumunu eleştirmiş ve "Ben şarkıyı yaşamak isterim. Bu ateşlere düştüğünü bana anlat, bunu yaşat bana" demişti. Bu eleştirilerin ardından Morgül, şarkıyı kendi yorumuyla seslendirdi ve kliple birlikte YouTube'da yayınladı.

Mert Demir Sessizliğini Bozmadı

Morgül'ün yorumunun ardından klip telif engeliyle karşılaştı. Bu duruma üzülen Morgül, Z kuşağının da isyanda olduğunu ve eserinin hakkını vererek yorumladığını savundu. Ayrıca Mert Demir'e ulaşmaya çalıştığını ancak kibirli bir tutumla karşılaştığını söyledi.

Morgül: "Benim Yorumum Daha Efsane!"

Morgül, telif engelinin Mert Demir'den kaynaklandığını iddia etti ve "Kendisine defalarca ulaşmaya çalıştım. Çok kibirli biri. Benim yorumum ondan daha efsane" diyerek sitem etti.

Tartışmanın Sonucu Ne Olacak?

Bu telif krizi müzik dünyasında yankı uyandırırken, iki sanatçı arasındaki gerginlik de merak konusu. Tartışmanın nasıl sonuçlanacağı ve telif engelinin kaldırılıp kaldırılmayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

  • Morgül'ün klibi YouTube'da 1 milyondan fazla izlendi.
  • Mert Demir, Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla da gündemde.
  • "Ateşe Düştüm" şarkısı Mert Demir'in hit parçaları arasında yer alıyor.

Yaşam Haberleri