Yeşil Orman Ejderhası Yılı: 2024 bize ne getirecek ve kimler özellikle şanslı olacak ?

Yeni yıla (2024) sayılı günler kaldı ve bu nedenle bunun bize neler getirdiğini öğrenmenin zamanı geldi. Öncelikle hangi totemin geçeceğinin, dört kozmik elementten hangisinin bizi yöneteceğinin işareti altında hayatımızın yeni 366 - artık yıl olacak - gününden ne bekleyebiliriz?


Astrolog , 2024'te hangi hayvanın bize patronluk taslayacağını ve bu zamanda hangimizin şanslı olacağını anlatıyor .

Yeşil umudun rengidir
Yeşil Tahta Ejderha yılı bizi bekliyor; 10 Şubat 2024'te başlayıp 28 Ocak 2025'te sona erecek. Astrologlara inanıyorsanız, önceki ikisinden çok daha hafif olacaktır.Ejderha, Çin astrolojik takviminin diğer işaretlerinden farklı olarak, gerçek doğada bulunmayan, yalnızca masallarda, destanlarda ve hikayelerde bulunabilen efsanevi bir yaratıktır. "Game of Thrones" dizisindeki totemin müthiş görünümüne rağmen, himaye ettiği yıllar kural olarak her bakımdan mutlu ve rahat geçer. Bu faktör yılın unsuru - Ağaç - ile güçlendirilecek ve ufalanmayacak, ancak yeşile dönecek, bu dönemden dünyanın ön planda olduğu yüksek hümanizmin bir zamanı olarak söz ediliyor , nihayet!


Ejderha Yılı'nda kim şanslı?
Yalnızca doğru yönde hareket etme konusunda tembel olmayanlar hedeflerine ulaşabilecektir - dedikleri gibi, yürüyenler yola hakim olabilir. Kişisel çıkarları doğrultusunda hareket edenler başarıya pek güvenemezler: örneğin, başkalarının pahasına para kazanma ve zengin olma arzusu, ancak zayıfları destekleyen ve ihtiyacı olanlara yardım eden asil insanlar, başkalarının desteğine güvenebilirler.

Yeşil Orman Ejderhasının yılı nasıl olacak ?
Ejderha Yılı pek sakin denemez, sıkılmanıza izin vermeyen, hem olumlu hem de olumsuz taşıyabilenlerden biridir: en hoş sürprizler değil, dedikleri gibi biz zaten bıktık. Ama bizim için hoş olmayan bir sürpriz hazırlaması pek mümkün olmayan, en neşeli ve yardımsever olan tahta Ejderhadır; aksine, eğer havai fişek varsa, o zaman sadece şenliklidir, eğer havai fişek varsa, o zaman onlar muzaffer.
İnsanlar arasındaki ilişkilerde pek çok şey yerine oturacak . Etrafımızdakiler maskelerini düşürecek, bunun sonucunda dost sandıklarımız düşmana dönüşebilecek, ya da tam tersi. Astrologlar genellikle bu süreci Ejderhadan gelen olumsuz bir gelişme olarak adlandırırlar, ancak kişi böyle bir yargıya varmak için acele etmemelidir: geçici hoş olmayan duygulara rağmen, oldukça olumludur, çünkü gelecekte aldatılmamaya izin verir. Ejderha Yılı'nda duygusal arka plan da artar, ancak burada her şey kişinin kendisine bağlıdır: Sinirlerinizi kontrol altında tutarsanız, hoş olmayan olaylara neden olmazlar.

Ejderha Adam
Ejderha yılında doğan insanlar ve 2024'te 12, 24, 36, 48, 60 ve 72 yaşlarına girecek olanlar, çevrelerindeki dünyayı kökten değiştirebilecekleri güçlü bir kişisel enerjiye sahiptirler. . Aynı zamanda, etkileri hem olumlu hem de olumsuz olabilir - halk sanatının yılın sahibinin akrabalarına ateş soluma yeteneği verdiğini unutmayın, bu nedenle onlarla iletişim kurarken dikkatli olmanız gerekir.

Aynı zamanda akıllı ve esprili, -bu yüzden arkadaş sıkıntısı yok - herkes bu kadar ilginç insanlarla iletişim kurmak istiyor. Ejderhanın -çalışkan olduğu söylenemez - en ufak bir fırsatta sorumluluklarını mutlu bir şekilde başka birine devredecektir, ancak gerekirse çalışabilirler, gerekirse yüzde yüzlerini vererek çalışabilirler. İşaretin temsilcileri aynı zamanda toplumda talep edilen faaliyet türünü seçme yetenekleriyle de tanınır ve bu nedenle çalışmaları iyi ödenir.

Ejderha Kadın
Yukarıdakilerin hepsine ek olarak, Dragon kadını, mutlaka zenginlik ve lüksle eşanlamlı olmayan, parlaklık arzusuyla da ayırt edilir. Minimum araç kullanarak unutulmaz bir izlenim bırakmayı biliyor çünkü iyi bir zevki ve kendisine uygun şeyleri seçme yeteneği var. Ejderha Kadın sanatı takdir eder ve sıklıkla müze salonlarında ve klasik müzik konserlerinde görülebilir. Ucuz bir dedektif hikayesi ile ciddi edebiyat arasında seçim yaparak ikincisini seçecektir çünkü sahte ürünlerle zaman kaybettiği için üzgündür. Bu arada, bu aynı zamanda taktığı mücevherler için de geçerli: mücevher yok, sadece gümüş, altın ve küçük de olsa bir elmas. Kıyafetleri her zaman zariftir, aynı şey her zaman rahat olan evinin tasarımı için de söylenebilir.

Yaşam Haberleri