Yedi Kişi Gitmişlerdi, Lüks Oteldeki Odadan Altı Kişinin Cesedi Çıktı

Yetkililer, altı kişinin de yabancı olduğunu söyledi. Ölümlerle ilgili soruşturmalar devam ediyor.

Tayland hükümeti, Bangkok'taki lüks bir otelde altı kişinin ölü bulunduğunu bildirdi.

Tayland hükümeti Salı günü yaptığı açıklamada, "Başbakan Srettha Thavisin tüm kurumlara turizmin etkilenmemesi için acilen harekete geçmeleri talimatını verdi" dedi.

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta, lüks bir otelde 6 kişi ölü olarak bulundu. Grand Hyatt Erawan Otel'de öğle saatlerinde bulunan 6 kişinin zehirlenme nedeniyle hayatını kaybettiği belirlendi. Otel görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yapılan ilk incelemelerde ölen kişilerin Vietnam vatandaşı olduğunu tespit etti.

Grubun otele 7 kişilik rezervasyon yaptırdığı öğrenilirken, polis kayıp olan diğer kişi üzerine yoğunlaştı. Otel odasında yapılan incelemelerde masalarda kahve ve çay bardakları bulunurken, herhangi bir kavga veya darp izine rastlanmadı.

Tayland Polis Şefi Thiti Sangsawang, otel odasında temizlik görevlileri tarafından ölü bulunan 3 kadın ve 3 erkeğin Vietnam vatandaşı olduğunu doğruladı. Hayatını kaybedenlerden 2'sinin Vietnam ve ABD çifte vatandaşı olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yaşam Haberleri