Yalı Çapkını dizisindeki İfakat'ın gerçek hikayesi ortaya çıktı! Yürekleri dağlayan büyük sır

Star TV ekranlarında yayınlanan başrollerinde Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını dizisi izlenme rekorları kırarken dizideki İfakat yenge karakteri büyük merak konusuydu. İfakat'ın gerçek hikayesi ortaya çıktı.

Cuma akşamları Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi izlenme rekorları kırıyor. Dizideki çarpık ilişkiler büyük tepkiye yol açıyor. Özellikle İfakat karakteri en çok eleştirilen ve tepki çeken karakter.

Evin adeta hanımı olan İfakat aynı zamanda da eşinin erkek kardeşiyle aşk yaşıyor. Bu durum seyirciler tarafından çokça eleştiriliyor.

İfakat yengenin dizinin ilk bölümlerinde Halis ağaya yakınlaşmaya çalışması da büyük tepkiye yol açmıştı. İfakat yengenin gerçek hikayesi sonunda ortaya çıktı.

Posta'da yer alan habere göre; Yalının tüm dengelerini belirleyen yenge İfakat'ın yaşadıkları ise ilk kez ortaya çıktı ve duyanları üzdü.

Sosyal medyada yer alan iddialara göre; İfakat ve kocası tanışmadan hemen önce Orhan'la birlikte bir aşk yaşıyorlarmış ama Orhan'ın abisi İfakat'ı isteyince Orhan sessiz kalmak zorunda kalmış.


Orhan'ın abisi ölünceye kadar İfakat'la Orhan'ın sık sık birlikte olduğu da yine iddialar arasında.


İfakat'ın ailesinin bu durumdan haberi olduğu için kabul etmediği, bu yüzden konakta kocası ölse bile kalmaya devam ettiği de yine iddialar arasında bulunuyor.


Buradan yola çıkarak İfakat'ın hikayesi Seyran ve Suna'nın hikayesine benzetildi.

İlgili Haberler

Sarma yaparken bilmeniz gereken uyarı- Hiç bir aşçı önermedi! Lezzetini bozuyormuş
TRT1 kararını verdi! Yayınlanan diziler yayın akışından çıkarılıyor mu? Beklenmedik gelişme
Soğan ve balı karıştırıp 1 kaşık yerseniz.. Pek çok kişi bu sırrı bilmiyor

Yaşam Haberleri