Venüs Kova Burcuna Geçiyor, 12 Marta Kadar Burada... Bu 3 Burç Aşka Sevdaya Doyacak

Venüs, bugün 16 Şubat 2024'te Kova burcuna geçiyor ve 12 Mart 2024'e kadar bu burçta kalacak. Bu geçiş, sevgi, güzellik, para ve ilişkiler gibi alanlarda bazı değişimler ve yeni enerjiler getirecek. Özellikle bu gezegen değişimi 3 burcu yakından etkiliyor.

Uranüs yönetimindeki Venüs Kova’dayken güzellik algımız ve tercihlerimiz normalin ötesine geçebilir. Bizden beklenmedik performanslar ortaya çıkabilir. Zekanızla insanları etkilediğiniz bir dönem sizi bekliyor.

Kova burcunun özgürlükçü ve yenilikçi ruhu, Venüs'ün enerjisiyle harmanlandığında:

  • Romantik ilişkilerde: Bekarlar için yeni ve heyecan verici bağlantılar kurma zamanı. Mevcut ilişkilerde ise yenilik ve deney arayışı artabilir.
  • Arkadaşlıklarda: Daha özgür ve bağımsız ilişkiler ön plana çıkabilir. Arkadaş gruplarında yeni kişiler ve fikirler yer alabilir.
  • Parasal konularda: Yaratıcı ve yenilikçi gelir kaynakları ortaya çıkabilir. Yatırımlar ve risk alma konusunda daha cesur davranılabilir.
  • Estetik ve güzellik algısında: Alışılmışın dışında, özgün ve sıra dışı tarzlar ön plana çıkabilir. Sanatsal ve yaratıcı alanlarda yeni fikirler ve ilham akışı artabilir.

Venüs Kova'dan ayrılırken:

  • Duygusal iniş çıkışlar: Ani kararlar ve duygusal tepkilerden kaçınmak önemli.
  • Bağımsızlık ihtiyacı: İlişkilerde denge kurmak ve bireysel ihtiyaçlara saygı göstermek önem kazanacak.
  • Yaratıcı fikirler: Sanatsal ve yaratıcı projeler için ilham akışı artabilir.

İŞTE VENÜS KOVADAYKEN AŞKI BULACAK 3 BURÇ

ASLAN BURCU

Hoşlandığınız bir arkadaşınızla ilişkiniz boyut atlayarak sevgililiğe ilerleyebilir. Bu süreçte farklı ilişki modelini deneyebilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Aşk hayatınızda hayatınıza renk katacak hoş sürprizlere hazırlıklı olmalısınız. Yalnızsanız arkadaş ortamınızdan birinden çok elektrik alabilir direkt flört etmeye başlayabilirsiniz. Evlilik karşıtı Teraziler bile evlenmeyi düşünebilir.

KOVA BURCU

Hızlı bir ilişki veya flört başlatabilirsiniz. İlk adımı atan taraf siz olabilirsiniz. Estetik işlemleri, imaj değişimleri ve saç kesimi için bu transiti değerlendirebilirsiniz.

Yaşam Haberleri