Magazin D programına katılan Milor, “Saç çıktığı çok oldu, çivi bile çıktı Adana'da bir yerde yerken, inşaat çivisi. Sonra mutfağa gittim, mutfakta inşaat yapılıyormuş, çivi yemeğe düşmüş. Ölebilirdim hakikaten o lokmayı alsaydım.” dedi.
Milor şu ifadeleri kullandı:
“Evde genellikle 1 saat sürüyor yemek, fakat yemekten sonra genelde bir kahve içiyoruz o kahveyi de sayarsanız bir yarım saat daha kalıyoruz sofrada duruma göre bir bir buçuk saat arası. Eşinizle birlikte arkadaşlarınızla birlikte güzel bir sofra üç saat bence, İki buçuk üç saat normaldir ve çok zevkli.
Bir davete birçok ünlü şef geldi, ünlü şeflerle sabah başlanmıştı 10.00 gibi yemeğe gece yarısı 12'ye kadar sürmüştü. Azar azar yani 14 saat kadar diyeceğim sofrada kaldık. Şöyle diyeyim, çok çiğnemek gerekiyor. Aslında mümkün olduğu kadar pat diye yutmamak gerek."
"Baklavayı sütlaca tercih ederim"
“Kötü bir sütlaç bulmak zor, iyi bir baklava bulmak da zor. Daha çok daha hafif olduğu için Sütlaç derim. Ama en iyisi söz konusuysa, son tatlımsa yiyeceğim bunu biliyorsam ve en iyisini bulursam baklava derim.”
"Çiğ köftenin etlisini tercih ederim"
“Çiğ köfteyi tabii ki etli seviyorum alışmışım, ama kızım mesela bayılıyor. Hatta 'Baba, Amerika'da bulamaz mıyız çiğ köfte' diyor. Ben de şimdi New York’u araştırıyorum o taraflara gidersek çiğ köfte olan bir yer var mı diye..Niye bu kadar seviyorsun dedim sosunu ve baharatlarını çok seviyor ama ben tabi alıştığım için güzel etlisine, etlisini tercih ederim.”
"Tavuk asla yemem"
“Onun nedenini yazdım, noter tastiğinde bir şeyde saklı duruyor kasada, zamanı gelince açıklanacak. 2099 senesinde açıklayacak hep beraber bunu o zaman anlayacağız”
"Yemeğimden çivi çıktı"
“Saç çıktığı çok oldu, çivi bile çıktı Adana'da bir yerde yerken, inşaat çivisi. Sonra mutfağa gittim, mutfakta inşaat yapılıyormuş, çivi yemeğe düşmüş. Ölebilirdim hakikaten o lokmayı alsaydım.”
Vedat Milor: Pudra şekerinin burundan tüketilebildiğini bilmiyordum