Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, Ali Koç'un gönderdiği mektubu paylaştı

Fenerbahçe salı günü Lugano ile karşılaşacak. Maç öncesi ünlü şarkıcı Ece Seçkin, Ali Koç'un gönderdiği mektubu paylaştı.

Şarkıcı Ece Seçkin, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendisine gönderdiği hediye ve mektubu sosyal medya hesabında paylaştı. Yeni sezon öncesi ünlü isimlere takımın yeni sezon formalarını ve özel mektupları hediye eden Fenerbahçe yönetimi, Ece Seçkin’i de unutmadı.

Aldığı hediye ile oldukça mutlu olan ünlü şarkıcı, formayı ve Ali Koç’un mektubunu sosyal medyada paylaşarak teşekkür etti. Seçkin, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Ali Koç’a bu anlamlı mektubundan ve forma hediyesinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu sezon bu formayla takımımı hiç yalnız bırakmayıp sık sık Kadıköy’de olacağım. Salı günü Kadıköy’de olayım o halde."

Ece Seçkin’in bu paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi görürken, taraftarlar esprili bir şekilde "Biz de forma isteriz" yorumlarında bulundu.

Lugano ile Karşılaşacaklar

Fenerbahçe, 30 Temmuz Salı günü saat 20.00’de İsviçre temsilcisi Lugano ile Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme rövanş maçında karşı karşıya gelecek.

Yaşam Haberleri