Ünlü oyuncunun acı günü: 'Yuvamı kaybettim'

Ünlü oyuncu Akın Akınözü, annesi Özlem Akınözü'nü kaybetti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Çocukluğumu kaybettim. Meleğimi kaybettim. Ve ilk gerçek aşkımı kaybettim. Çünkü ben seni kaybettim" ifadelerini kullandı.

Akın Akınözü'nün kendisi gibi oyuncu olan annesi Özlem Akınözü hayatını kaybetti.

Acı haberi Özlem Akınözü'nün kurucuları arasında bulunduğu bir yardım derneğinin sosyal medya hesabından duyuruldu:

"Acı kaybımız... Dernek kurucularımızdan Özlem Akınözü'nü kaybettik. Çok üzgünüz harika bir insanı daha kaybettik... Mekânı cennet olsun. Tüm ailesine sevenlerine sabırlar diliyoruz."

"MASUMİYETİMİ, UMUDUMU, YOLUMU, YUVAMI KAYBETTİM"

Akın Akınözü de sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınladı. Akınözü şu ifadeleri kullandı:

"Ben inancımı kaybettim. Karşılıksız sevilmeyi kaybettim. Masumiyetimi kaybettim. Umudumu kaybettim. Amacımı kaybettim. Yolumu kaybettim. Mücadelemi kaybettim. Geçmişimi kaybettim. Hayallerimi kaybettim. Heyecanımı kaybettim. Yuvamı kaybettim. Kahramanımı kaybettim. Çocukluğumu kaybettim. Meleğimi kaybettim. Ve ilk gerçek aşkımı kaybettim. Çünkü ben seni kaybettim… Bundan sonra hayat benim için hep buruk ve hep eksik olacak…"

CENAZE DETAYLARI BELLİ OLDU

Akın Akınözü bir sonraki paylaşımında da annesinin cenaze töreni bilgilerini paylaştı:

"Biricik annem Özlem Akınözü'nü 22 Temmuz 2024'te Vadistanbul Camii'nde kılınacak ikindi namazını müteakiben Yeni Ayazağa Mezarlığı'ndan (3. kapı) son yolculuğuna uğurlayacağız."

Yaşam Haberleri