The Simpsons dizisinin 'Kamala Harris kehaneti'

Trump'a düzenlenen suikastla ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Suikast girişiminin bir bölümle benzerlik göstermesi, Simpsons kehanetlerini gündeme getirdi. Ardından Biden'in Kamaha Harris'i işaret etmesi ünlü çizgi dizinin şanını bir kez daha artırdı.

The Simpsons dizisi, geçmişte yaptığı öngörülerle sıkça gündeme gelen bir yapım. Şimdi ise Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in başkanlık koltuğuna oturacağına dair bir kehanetle dikkat çekiyor.

ABD Başkanı Joe Biden, seçim yarışından çekildiğini ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i destekleyeceğini açıkladı. Bu açıklamanın ardından, The Simpsons dizisinin 2020 yılında yayınlanan bir bölümünde yer alan bir sahne sosyal medyada 'Harris kehaneti' olarak yayılmaya başladı.

Dizi, 2000 yılında yayınlanan 11. sezonun 17. bölümünde, Lisa Simpson'un ABD'nin ilk kadın başkanı seçildiği bir hikayeye yer verdi. Lisa Simpson'un başkanlık koltuğuna oturduğu sahnede giydiği mor elbise ve takılar, Kamala Harris'in 2021 yılında Biden'ın göreve başlama töreni için seçtiği kıyafet ve takılara benzetildi.

Eğer Kamala Harris seçimleri kazanırsa, ülkenin ilk kadın başkanı olacak ve bu da dizinin kehanetlerinin bir kez daha doğrulanmış olacağı anlamına gelecek. Sosyal medya kullanıcıları, Lisa Simpson ve Kamala Harris'in fotoğraflarını yan yana koyarak bu benzerliğe dikkat çekiyor ve büyük bir merakla Harris'in başkanlık koltuğuna oturup oturmayacağını bekliyor.

Yaşam Haberleri