Sosyal Medya Fenomeni Selin Ciğerci, 'Hikayeler'den Ağlayarak Anlattı! Annemin Emekli Aylığına Kadar Donduruldu

Hakkında başlatılan soruşturma halen süren sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, instagramdan yaptığı paylaşımda paralarının dondurulduğunu, kimseye ödeme yapamadığını belirtti.

Hakkında soruşturma açılan Selin Ciğerci ağlayarak instagramın hikayeler bölümünden "Kimseye ödeme yapamıyorum" diyerek açıklama yaptı.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından Selin Ciğerci hakkında da soruşturma başlatılmıştı. "Ben 60 milyona yakın vergi ödemişim zaten, kazanmışım, o zaman da diyordum" açıklamasında bulunan Ciğerci ağlayarak paylaşım yaptı. Ciğerci "Annemin emekli aylığına kadar donduruldu" dedi.

"Çalışıyorum vergimi de ödüyorum" diyerek yaşadıklarını anlatan Selin Ciğerci 60 milyon vergi ödediğini söyleyerek soruşturmanın hızlıca sonuçlanmasını istedi.
Ciğerci konuşmasında "Annemin emekli maaşına kadar kapalı" dedi.

Gazeteci Murat Ağırel, Gökhan Çıra ve fenomen Selin Ciğerci'nin kazancını araştırarak "Bir kremden 450 milyon TL kazanılır mı? Ben ikna olmadım" demişti. Selin Ciğerci ve eski kocası hakkında da soruşturma açılmıştı.

Yaşam Haberleri