Seksi Spor Olarak Kabul Ettiler, Avrupa Seks Şampiyonası Düzenleyecekler. Kategoriler Ön Sevişme, Dayanıklılık, Orgazm...

Seksi spor olarak kabul eden tek ülke olan İsveç'te, Seks Federasyonu, Avrupa Seks Şampiyonası düzenleyeceğini duyurdu.

8 Haziran'da başlayacağı belirtilen organizasyon için 20 ülkeden kişiler başvuruda bulunurken, 45 dakikalık performanslarda, katılımcılar 16 disiplinde puanlanacaklar.

Kuruluşu 2016 yılında tamamlanan, 3000’e yakın üyesi bulunan İsveç Seks Federasyonu, ilk büyük turnuvasına hazırlanıyor.

10Haber.Net'in haberine göre dünya üzerinde seksi spor olarak kabul ettiren tek federasyon olduğunu belirten kurum, 8 Haziran’da başlayacağını duyurdukları turnuvada, katılımcıların 16 disiplinde yarışmaya katılacaklarını açıkladı.

Ön sevişme, seks pozisyonlarında yaratıcılık, dayanıklılık, orgazm sayısı gibi alanlarda performansı değerlendirilecek olan katılımcılar jüri ve seyirciler tarafından puanlanacak.

45 dakikalık performanslarda oylama ilk turlarda seyirci ağırlıklı, finalde jüri ağırlıklı olacak. Açıklamalara göre turnuvaya 20 ülkeden katılımcılar başvurmuş durumda. Katılımcı listesi ise açıklanmış değil.

8 Haziran’da başlayacağı duyurulan organizasyonun hayata geçip geçmeyeceği hâlâ belirsizliğini koruyor. Zira hem İsveç Seks Federasyonu’nun başkanı, hem de turnuvanın düzenleneceği, İsveç’in en bilinen striptiz kulübü zincirinin sahibi Dragon Bratich, pek de güvenilir bir kişi olarak değerlendirilmiyor. 5 yıl önce dolandırıcılıktan yargılanmış.

Performanslar, Türkiye’de yasaklı olan www.livesexhouse.com adresinden yayınlanacak. Haftalar sürmesi beklenen organizasyonda günlük performans süresi 6 saat olarak belirlendi.

Yaşam Haberleri