Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Milli Piyango Sayısal Loto Bilet Sorgulama

Sayısal Loto Çekiliş sonuçları açıklandı. 16 Mart tarihli 1201. hafta çekiliş sonuçları Milli Piyango Sayısal Loto sorgulama sayfasından duyuruldu

Milli Piyango İdaresi'nce düzenlenen Sayısal Loto oyununun 2001'ncı hafta çekilişi yapıldı.

Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, bugünkü çekilişte kazandıran numaralar;05, 11, 27, 31, 41 ve 42 olarak belirlendi.

Sayısal Loto oyununun 1196'ncı hafta çekilişinde 6 bilen çıkmayınca, 2 milyon 464 bin 160 lira 47 kuruş devretti.

Milli Piyango İdaresi'nden yapılan açıklamaya göre, çekilişte 5 bilen 140 kişi 4 bin 786 lira 30'ar kuruş, 4 bilen 8 bin 127 kişi 61 lira 90'er kuruş ve 3 bilen 140 bin 855 kişi 10 lira 10'ar kuruş ikramiye kazandı.

SAYISAL LOTO GEÇEN HAFTA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

13 Mart Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Haftanın sonuçlarına göre; 6 bilen kimse çıkmadı ve 873.191,97 TL değerinde ikramiye gelecek haftaya devretti. 5 bilen 108 kişi 3.406,10 TL, 4 bilen 4.514 kişi 61,60 TL, 3 bilen 76.725 kişi ise 10,15 TL ikramiye kazandılar. 

SAYISAL LOTO OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dâhilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar. Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Sayısal loto oyununda bir kaç hafta üst üste altı numarayı doğru tahmin eden çıkmaması üzerine ertesi haftalara devir sayısının artması, hasılatın çok yüksek olması üzerine sayısal loto oyun planında yapılan değişiklikle, "Bir haftaya ait oyunda altı bilen çıkmaması halinde bu gruba ayrılan ikramiye, ertesi hafta altı numarayı doğru tahmin edenlere dağıtılmak üzere devredilir.

Sayısal Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,

(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,

(6) bilenlere ise, ikramiyeleri Genel Müdürlük ile Şube Müdürlüklerince (Şube

Müdürlükleri 500.000 TL'ye kadar) ödenmektedir.

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

İlk olarak Sayısal Loto oynamak için 18 yaşından büyük olmanız gerekmektedir. Daha düşük yaşta olanların oynaması kesinlikle yasaklanmıştır. Daha sonra, oynayabileceğiniz anlaşmalı noktalara gittiğiniz zaman, ister kendiniz kolona 6 farklı rakam seçerek, isterseniz direkt olarak makineye oynatabileceğiniz bir yapıyla 1 ile 49 arasında yer alan sayılardan seçebilirsiniz. 6 adet rakam seçtikten sonra, 3, 4, 5 veya 6 adet rakam bilmek amacıyla yapacağınız tahminler sonucunda da kazançlarınız değişecektir.

Genel mantık olarak tahmin üzerine şans oyunu olarak belirtilen Sayısal Loto, 6 bilmek için 14 milyonda 1 ihtimaliniz olduğunu unutmamanız gereken bir oyundur. Oluşturacağınız her bir kolon başına 1.5 TL ücret ödemeniz gerekecek olan Sayısal Loto oyununda, toplam 6 kolon oluşturduğunuz zaman 9 TL’lik ödeme yapmanız gerekecektir. Uygun fiyatla oynayabileceğiniz ve her hafta değişen büyük ikramiye tutarının artması, hayatınızı bir anda değiştirecek olasılığın bulunduğu bir heyecana ulaşmanızı da sağlayacaktır. Hem heyecanlı olarak haftalık takip edebileceğiniz, hem de ikramiye tutarlının her hafta değişmesi sonucunda farklı tutarda kazançlar sağlayabileceğiniz Sayısal Loto oyununu oynamak için, belirli noktalardan da destek alabilirsiniz.

SAYISAL LOTO İKRAMİYE BEDELLERİ NELERDİR? 

Sayısal Loto oyununda önceden ne kadar kazanç sağlanacağını belirlemek mümkün değildir. Bunun sebebi, ne kadar çok insan oynar ve kolon oluşturursa, ortaya çıkacak kazancında o kadar fazla artmasıdır. Bununla birlikte, her hafta bir önceki tutarlar hesaplanarak 3 bilen, 4 bilen, 5 bilen ve 6 bilerek toplam ikramiyeyi alacak kişilere sunulacak tutarlarda çekiliş yapılmadan önce belirtilmektedir. Sürekli olarak yenilenen ikramiye sistemiyle birlikte, ne kadar uzun süre kazanan olmazsa, son kazananın ikramiyesi de o kadar artmaktadır. 

Sayısal Loto, havuz sistemiyle gerçekleştirilen, gelen para kadar ikramiye dağıtan bir sistem üzerine kurulmuştur. Tüm haramcalar ve vergiler çıkarıldıktan sonra ortaya çıkan tutarı şanslı kişilere sunacak olan bu oyunla birlikte sizlerde 6 bilerek büyük ikramiyeyi kazanacak şanslı kişi olabilirsiniz.

Yaşam Haberleri