Satürn Retro Pozisyonundayken (17 Haziran 5 Kasım )Burçları Nasıl Etkileyecek?

Bakalım burçlarımız nasıl etki alıyor? Astrolog Saadet Gülbakan yorumuyla…

KOÇ BURCU:

Ruhsal gelişimi tamamlama, kendini bulma, kendini spiritüel alanda geliştirme ve korkularınız ile yüzleşme dönemini güzel değerlendirmenizi öneririm. Bu sınavı verirseniz kendinizle barışık bir kişi olarak yola devam etmeniz paha biçilemez olacaktır.

BOĞA BURCU:

Arkadaşlıklar, sosyal çevre, hayaller, umutlar hedefler konusunda sınavlar vermeye hazır mısınız sevgili Boğalar? Bağınızı koparmak için, çürümüş olanı, sizi yoranı atmak için en iyi zamanlara girdiniz. Bu vazgeçiş sınavını verirseniz artık ruhen daha iyi hissedeceksiniz. Retro sürecinde karşınıza çıkacak yeni kişilerden destekler görmeniz de olasıdır.

İKİZLER BURCU:

Kariyer ve iş hayatınızda bazı sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Disiplin ve sabırdan asla vazgeçmeden ilerlemek sınavı geçmenize yardımcı olacaktır. İlerisi için karşınıza yeni fırsatlar geleceğini ve daha ön planda olacağınızı lütfen unutmayın. İleriki zamanlarda daha iyi olmak için şimdiden kolları sıvamak ve her anlamda kendinize kariyeriniz için yatırım yapmanız gerektiğini bilin.

YENGEÇ BURCU:

İnançlar, yükseköğrenim, uzun seyahatler, hukuksal konular ve maneviyatlarınız olan alanlarda bazı engel ve sınavlardan geçme durumu söz konusu olabilir. Kendinize inanmaktan ve bu mücadeleyi de başarı ile vereceğinize kendinize güvenmeniz gereken dönemlerde olduğunuza inanın. Yeni girişimler sizi daha iyi hissettirecektir.

ASLAN BURCU:

Miras, nafaka, eş geliri gibi konularda bazı blokajlar yaşama durumları olabilir. Bazı korkular ile yüzleşmeniz gerekebilir ki ayaklarınızı yere sağlam basmaktan kendinize olan inancınızdan asla vazgeçmeyin. Sınav bittiğinde kazanan siz olacaksınız ve karşınıza yeni fırsatlar çıkacak.

BAŞAK BURCU:

Eş, evlilik hayatı, ortaklıklar ve ortaklarınızdan yana bazı sorunlar yaşama ihtimali söz konusu olabilir. Gerçeği öğrenme ve tam olarak sorunu anlama kısmında vereceğiniz sınav sonrası aşk ve ortaklıklar daha anlamlı hale gelecektir. Bekar başaklar evlilik kararı alabilirler.

TERAZİ BURCU:

Çalışma alanınız, iş arkadaşlarınız, sağlığınız ve günlük rutinlerinizde bazı sorunlar ve sınavlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Daha fazla sorumluluk alacağınız bir süreç sizinle olacaktır. Sınavı doğru verip, sağlık kontrollerinizi düzenli yaptırırsanız çok daha güzel zamanlar sizi bekliyor olacak.

AKREP BURCU:

Flörtler, aşk hayatı, çocuklar, hobiler, kendini ifade etme, yaratıcılık alanlarında yaşayacağınız bu Satürn gerilemesinde size bazı sorumluluklar yüklenebilir. Yarım bıraktığınız herhangi bir konuda yeni adımlar atma durumunu tetikleyecektir. Sabır gösterip bu süreci atlatmanız, sonrasında size ödüller ile geri dönecektir unutmayınız.

YAY BURCU:

Aile, ev, yuva, konularında bazı zorluklar ve sınavlar verme durumunuz olabilir. Geçmişten gelen kendiniz ya da aileniz ile ilgili konuların gün yüzüne çıkması durumunda sabırla mücadelenizi verirseniz ödülü retro bitiminde gelir.

OĞLAK BURCU:

Kardeş, kuzen, yakın çevre, iletişim, kısa seyahatler konusunda bazı engel ve kısıtlanmalar yaşama durumunuz ve mücadeleniz olabilir. Kendinizi daha net ve nazik şekilde ifade etmeye çalışarak, geçmişten kalan, yarım bıraktığınız herhangi bir eğitim sürecini tamamlama konusunda adımlar atabilirsiniz.

KOVA BURCU:

Maddi konular ve öz değeriniz anlamında bazı kısıtlanma ve sınavlar yaşayabilirsiniz. Var olan kaynaklarınızı doğru yönetme konusunda belki de destek almak iyi olabilir. Harcamalar konusunda özellikle evliyseniz eşinizden bazı uyarılar duyabilirsiniz ve bu konuda kendinize yeni bir gelir alanı yaratma konusunda harekete geçebilirsiniz.

BALIK BURCU:

Satürn retrosu zaten sizin burcunuzda olacağı için kişisel olan tüm alanlardan etki alacak bazı görev ve sorumluluklarda sınavlardan geçecek olabilirsiniz. Dikkatli olmalı, önünüze gelen fırsatları iyi değerlendirip doğru adımlar atmalısınız.

Şifa ile birlikte sevgiler gönderiyorum…

Astrolog Saadet Gülbakan

Instagram: @astrologsaadetgulbakan

Yaşam Haberleri