Ruhsuz ilişkileriyle uzmanı olan burçlar göz yaşartıyor: Astrolojinin hayal kırıklıklarıyla ünlü burçları hangileri?

Aşk ve ilişkilerin insanı olsalar da karşılarındakini iyi seçemedikleri için yüzü gülmeyenler burçlar, bir türlü dikiş tutturamıyor. Astrolojinin insanlar üzerindeki etkisi ikili ilişkiler konusunda da gelip onları buluyor. Peki hangi burçların aşk ilişkileri çok kötü? Hangi bahtsız burçlar aşkı bulmakta zorlanıyor?

Aşkı bulmakta zorlanan, bulduğunda ilişkiyi sürdüremeyenlerdensiniz. Belki de sorun sizde değil burcunuzdadır. Ruh eşinizi bulmadığınızda zehir gibi bir ilişkinin içinde kendinizi bulmanız muhtemel. Hayal kırıklığından bir türlü kafasını kaldıramayan burçlar, kendilerini şanssız olarak damgalayıp duruyor. Peki hangi burçlar, toksik ilişkileriyle ünlü olabilir?

İlişkilerinde mutluluğu bulamayan ve hayal kırıklığını meslek haline getiren burçların hangileri olduğunu merak ediyorsanız dikkatle okuyunuz.

Balık

Duygusallığın ve romantizmin burcu Balıkların yüzü güler mi? Empati yetenekleri bu kadar gelişmiş bir burcu yalnız bırakırlar mı? İnsanlar karşısında bu kadar hassas olmasanız daha iyi değil mi?

İlişkilerinde çok sıkıcı durumların içinde kalan Balıklar, kendilerinden çok fazla feragat ediyorlar. Ancak bu kadar verici olmak iyi değil. Kendinizi toplayın, değerli olan sizsiniz!

Akrep

Heyecanın doruklarda gezdiği Akrep burçları, her zaman doludizgin bir ilişkiden yanalar. Bu ilişki için de çok fazla fedakarlık yapıyorlar. Biraz rahat mı davransanız sevgili Akrepler?

Kıskançlıkta zirve yapan Akrepler, çok sahiplenici olduğunuzu biliyoruz ama bu durum çok aşırıya kaçmamalı. Size de hatırlatmakta fayda var; ilişkiler ikili yaşanır ve mutluluk için önce dozunda bir sevgi gerekir.

Oğlak

Duygularına karşılık arayan Oğlaklar için güven çok önemli. Birine güvendiklerinde ise kopmaları çok zor oluyor. İlişkilerin inişli çıkışlı yapısı ise hiç onlara göre değil.

Yalnız kalmaktan korkan Oğlak burçları, sevgilileri için çok uğraşsalar da aradıklarını tam olarak bulduklarını söylemek zor. Belki de her şeyi zamana bırakmalısınız.

İkizler

Çekici olan İkizler burcu, bu ilgi odağı olma huyları nedeniyle karşısındakini kimi zaman bunaltır. Eğlenmeyi ve gülmeyi seven İkizler, biraz da dengesiz davranır.

İlişkilerinde sürekli kafası karışık olan İkizler, tutarsız davranırlar. Onlar için birine bağlanıp kopamama sorunu var demek de doğru diyebiliriz.

Yay

Çok iyi dost olan Yaylar, arkadaşlıklarını da aşka çevirmekte mahirdir. Sürekli işleri halleden durumları çok ilgi görür. Herkes onlarla sevgili olmak ister. Ancak bu sürekli ilgi çekme haliyle olumsuz ilişkiler içine düşmeleri de bir olur.

İlişkideki dinamikler Yayların elindedir. Kendilerini güvende hissetmek onlar için çok önemlidir.

Kaba ve otoriter bir sevgiliyi dahi takmayan Yay burçları, o kadar çok bağlanırlar ki ilişkilerindeki problemleri bile fark etmeden düz bir halde ilerler. Böyle yapmayın ama sevgili Yaylar! Bir kere geliyorsunuz dünyaya...

Yaşam Haberleri