Paris 2024 yolcusu A Milli Kadın Voleybol Takımı için medya günü düzenlendi

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek ve C Grubu’nda yer alacak A Milli Kadın Voleybol Takımı için medya günü etkinliği düzenlendi.

Ay-yıldızlı takım, Olimpiyat Oyunları’nda C Grubu’nda İtalya, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti ile mücadele edecek. Burhan Felek Voleybol Salonu'nda gerçekleştirilen medya gününde Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Asbaşkanı Selahattin Süleymanoğlu, A Milli Takım Başantrenörü Daniele Santarelli ile kaptan Eda Erdem basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ın yaşadığı rahatsızlıktan dolayı medya gününde yer almadığını aktaran Süleymanoğlu, "Küçük bir operasyon geçirdi. Herkese selamı var. Olimpiyatlar başladığında takımla birlikte olacak" dedi.

Güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini vurgulayan Selahattin Süleymanoğlu, "Bazı sakatlıklarımız oldu. İnşallah madalyayla döneceğimizi düşünüyorum. Olimpiyat Oyunları yolunda takımıma başarı diliyoruz. Dualarımız onlarla olacak. İnşallah hep beraber onları havalimanında karşılayacağız ve altın madalyayı hep beraber öpeceğiz" şeklinde konuştu.

DANIELE SANTARELLI: PARİS 2024'TE OLMAYI FAZLASIYLA HAK ETTİK

Herkesin hayalinin olimpiyatlara katılmak olduğunu belirten başantrenör Daniele Santarelli, "Geçen sene çok önemli işler başardık. Paris 2024'te olmayı fazlasıyla hak ettik. Türkiye'nin bizimle gurur duyacağı şekilde olimpiyatlardan döneceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Dünyanın en zorlu turnuvasına hazır olduklarının altını çizen Santarelli, "Sakatlanan oyunculara ve teknik ekibime çok teşekkür ediyorum. Onlarla gurur duyuyorum. Geri dönebilmek için teknik ekibim, oyuncularım ve sağlık ekibim her şeylerini ortaya koydular. Hayal etmeye devam ediyoruz. Sahada her şeyimizi vereceğiz. Olimpiyatlar için yeterli hazırlığı yaptık. Olimpiyatlardan güzel bir sonuçla ayrılacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Yaşam Haberleri