Nilay ve Doğa arasında öyle şeyler oluyor ki...Kızılcık Şerbeti 24. bölümde neler oluyor? Kızılcık Şerbeti 24.bölüm ne zaman?

Kızılcık Şerbeti'nin 24.bölümü merakla bekleniliyor. Kızılcık Şerbeti 24.bölüm ne zaman? Kızılcık Şerbeti 24. bölümde neler oluyor? Kızılcık Şerbeti 24.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti 24.bölüm hangi saatte hangi kanalda? İşte detaylar...

Kızılcık Şerbeti 24. bölümde neler oluyor?

Sahtekârların ağına düşün Nilay son anda hatasından dönecek ve yaptığı yanlışı düzeltecektir. Ancak Doğa ile arası bir kez daha ciddi biçimde açılacak. Metehan ve dolayısıyla Ömer’in aklanmasıyla sorunlarının bittiğine inanan Kıvılcım durumun hiç de öyle olmadığını anladığında büyük bir hayal kırıklığına uğrayacak. Kayhan’ın sırrını bildiğini söyleyerek kendisini tehdit etmesi sonucu harekete geçen Ömer, ona karşı büyük bir koz yakalayarak durumlarını eşitleyecek. Fatih yaptığı sürprizle karısıyla arasını düzeltecek. Ancak bu huzurlu günler çok uzun sürmeyecek, genç evliler bu sefer çok daha büyük bir derdin içine düşeceklerdir.

Kızılcık Şerbeti 24. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle 5 mayıs saat 20:00'de Show TV'de!

Yaşam Haberleri