Narin'den kara haber mi? Ece Üner'e Ferit Demir açıkladı

Halk TV muhabiri Ferit Demir, amca Salim Güran'ın tutuklanma gerekçesini açıkladı. Halk TV Ana Haber'de Ece Üner'in yayınına bağlanan Demir, amca Salim Güran'ın, 'Kasten adam öldürme' ve 'delil karartma' suçlarında tutuklandığını kaydetti. Bu durum, Narin'den kötü bir haber olabileceği yorumlarına neden oldu.

Diyarbakır Bağlar'da yaşayan Narin Güran soruşturması ile bugün önemli bir gelişme yaşandı. Aracında Narin'e dair kritik izler bulunan amca Salim Güran bugün adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgusu sonrası, tutuklama talebi ile sulh ceza hakimliğine sevk edilen amca Güran tutuklandı.
BU İKİ SUÇLAMA İLE TUTUKLANDI
Narin Güran soruşturmasını günlerdir yerinden takip eden Halk TV Muhabiri Ferit Demir, Salim Güran'ın 'kasten adam öldürme' ve 'deli karartma' suçlarından tutuklandığınıu bildirdi.

NARİN'DEN KÖTÜ HABER Mİ?
Halk TV Ana Haber'de Ece Üner'in yayınına bağlanan Demir'in açıkladığı tutuklanma gerekçesi, Narin'den kötü bir haber olabileceği sorularına neden oldu.

DHA'nın geçtiği haberde, yeğenin (Narin), amcasının arabasına binmesi olağan bir durum olduğuna işaret eden Toğrul şunları kaydetti: "DNA örneği materyalin cinsi ve bulunduğu yere göre 1 ay ile 6 ay kalabilmektedir. Yargıtay 1. Ceza Dairesinin bu konuda emsal teşkil eden yerleşik içtihatları vardır. Ortada Narin’e ait bir ceset bulunmadığı halde kasten adam öldürmeden sevki hukuka aykırıdır. Müvekkilim masumdur.

Bu maddi gerçek gerek soruşturma gerekse kovuşturma aşamasında muhakkak açığa çıkacaktır. Müvekkilim sosyal medya başta olmak üzere kamuoyundaki yoğun baskı nedeniyle tutuklanmıştır. Tutuklama kararına adli kontrol şartıyla serbest kalması yönünde itirazda bulunacağız. Masumiyet karinesi ve lekelenmeme hakkı kapsamında bu açıklama zorunluluğu doğmuştur. Gizlilik kararı olması nedeni ile şimdilik bunu söyleyebiliriz."


Amca Salim Güran kısa süre önce tutuklandı.

Öte yandan, Narin Güran'ın babasının amcası A. R. Güran'ın evi ve arabasında da arama yapıldı.

Yaşam Haberleri