Mourinho'nun İstanbul Turu! Nusret'in Yatıyla Gezdi, Arka Plan Dikkat Çekti

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Morinho, İstanbul'da Nusret'in yatıyla gezdi. Ali Koç ve Nusret'le fotoğraf çektiren Morinho'nun fotoğrafının arka plan detayına ilginç bir ayrıntı yansıdı.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho ve Ali Koç, ünlü restoran sahibi Nusret ile yat turuna çıktı. Çektirdikleri fotoğrafta arka plan detayı ise sosyal medyaya damgasını vurdu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile anlaşma sağlamıştı.Koç, atılan imzanın ardından Portekizli hocaya İstanbul'u gezdiriyor.

NUSRET POZU

SaltBae olarak ünlenen Nusret Gökçe'nin restoranını ziyaret etti.Jose Mourinho ve Ali Koç daha sonra Nusret'le birlikte Boğaz turuna çıkarken, çektirilen poz ise dikkat çekti. Arka planda sarı-kırmızı köprünün yer alması Fenerbahçelileri kızdırırken, Galatasaray taraftarı da "Her yerdeyiz." gibi mesajlarla rakiplerine göndermede bulundu.

O anları Nusret sosyal medya hesabından paylaştı. Nusret videosunda Mourinho'la İngilizce konuşması dikkatlerden kaçmadı. Ünlü şef, paylaşımın altına ise "welcome İstanbul my home your home" (İstanbul’a hoş geldin, benim evim senin evin) ifadelerini yazdı. Ali Koç ve Jose Mourinho ile olan paylaşımına ise Nusret "Bir başkandan ve bir teknik direktörden daha fazlası" yazdı. Paylaşımlara beğeni yağdı.

Yaşam Haberleri