'Laz Kızı' düğmelerini açıp müstehcen yayın yaptı, kocası da ona masaj yaptı! İşte yeni görüntüleri

Videolarıyla sosyal medyanın gündemine oturan “Laz Kızı”nın eşiyle çektiği yeni görüntüleri ortaya çıktı. Gözaltına alındıktan sonra götürüldüğü emniyette verdiği ifadesinde mecbur kaldığı için açtığını bir daha yayın açmayacağını söyleyen Laz Kızı, kocasıyla birlikçe çektiği yeni görüntüler çektiği ortaya çıktı

Sosyal medya platformu TikTok üzerinden canlı yayın açarak müstehcen görüntülere yer veren 'Laz Kızı' kullanıcı adlı G.D. yeniden gündem oldu.

TikTok üzerinden Müstehcen görüntüler sergileyerek gündemden düşmeyen 'Laz Kızı' lakaplı G.D., gözaltına alınmasının ardından serbest bırakılmıştı. TikTok fenomeni, serbest bırakılmasının ardından uygulamada canlı yayın açmaya devam ediyor. Yazar Sevda Türküsev, bu duruma "Rezilliğe bakar mısınız!" diyerek tepki gösterdi.

Gözaltına alınmasının ardından serbest bırakılan kadın, uygulamada canlı yayın açmaya devam ediyor. Sosyal medya platformu TikTok’ta canlı yayın yaparak müstehcen içerikli görüntü paylaşan ‘Laz Kızı’ adlı kullanıcı geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı.

‘Laz Kızı’ kocasıyla döndü! Masaj yaptırdı

5 aylık hamile olduğu öğrenilen G.D. savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

G.D. emniyette verdiği ifadesinde mecbur kaldığı için açtığını bir daha yayın açmayacağını söylemişti.

O kadının kocasıyla birlikçe çektiği yeni görüntüler çektiği ortaya çıktı.

Görüntülerde kocasının kendisine masaj yaptığı ve Laz kızının diğer videolarına benzer bir dekolteli giyimi tercih ettiği görülüyor.

“REZİLLİĞE BAKAR MISINIZ?”

Türküsev, X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Şu rezilliğe bakar mısınız? Bir de utanmadan ‘Kötü günümde yanımda olanlardan Allah razı olsun’ diyor.

Allah’ı birazcık anlamış olsan zaten bunları yapmazdın. Ya bari Allah’ı ağzınıza almayın. Allah’ın haram kıldığı ve lanetlediği her şeyi yapıp bir de kalkıp böyle konuşmak! Sanal destek verenler de zaten senden beterler! Gerçekten bunlara adamakıllı bir ceza vermek lazım!”

Yaşam Haberleri