Kızılcık Şerbeti dizisi final yapacak mı? Kızılcık Şerbeti dizisinden kötü haber geldi, dizinin sevenleri isyan etti

Kızılcık Şerbeti dizisinden kötü haber geldi. Dizinin sevenleri "Kızılcık Şerbeti final mi yapacak?" diye sorgularken RTÜK'ten cevap geldi. Kızılcık Şerbeti dizisi final yapacak mı? Kızılcık Şerbeti dizisinden kötü haber geldi, dizinin sevenleri isyan etti! İşte detaylar...

Kızılcık Şerbeti dizisi kısa sürede gündem olmayı başardı. Ancak dizinin sevenlerine kötü haber geldi. RTÜK'ten kötü haber geldi. Kızılcık Şerbeti dizisi final yapacak mı? RTÜK Kızılcık Şerbeti için ne karar verdi? İşte detaylar...

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizi, hem oyuncuları hem de konusuyla büyük ilgi görüyor.

Dizinin son bölümünde Nursema, ailesinin zoruyla evlendirilmişti. Nursema, evlendiği günün gecesinde eşi tarafından camdan aşağı atılmış ve bu olay sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.

RTÜK, tepki çeken bu bölüm hakkında inceleme başlattığını duyurmuştu. İnceleme sonucunda Show TV'ye 5'er kez yayın ile program durdurma ve üst sınırdan para cezası verildi.

Merakla beklenen Kızılcık Şerbetinin 20.bölüm fragmanı ise yayınlandı. İzleyiciler, RTÜK cezasından sonra bu hafta yeni bölümünün yayınlanıp yayınlamayacağını merak ediyor.

24 Mart Cuma günü 20.bölümüyle ekranlara gelmesi planlanan diziyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun yayın durdurma kararının ne zaman uygulanacağı ise bilinmiyor.

Yaşam Haberleri