Kişilik Testi: Yumruk Şeklinizin Kişiliğinizin Farklı Yönünü Ortaya Çıkarıyor!

Hemen hemen herkes kişiliği hakkında kendinin fark edemediği bir şeyler duymak ister. Bu kişilik testinde yaptığınız yumruk şekli, aslında nasıl bir karaktere sahip olduğunuzu açıklamaktadır. Peki, siz hangi yumruk yaptığınızda hangi şekil oluyor?

Kişilik testleri, kendinizi ve dünyayla olan etkileşimlerinizi daha iyi anlamanın ilginç bir yoludur. Bu özel kişilik testi, karar verme tarzınızı ortaya çıkarıyor. Kişiliğiniz ile ilgili farklı yönlerinizi öğrenmek ister misiniz? Bu test, yumruğunuzu nasıl sıktığınız ile ilgili, yumruğunuzu sıkın ve sıktığınız şekli bulup kişiliğinizi öğrenin.

1. Açık Kalpli Yumruk

Eğer yumruğunuzu baş parmağınız üstte dururken, işaret parmağınız onun altında olduğu şekilde yapıyorsanız bu sizin birçok insan tarafından sevildiğinizi ve iyi bir iletişim kurduğunuzu gösterir.

Siz aynı zamanda nazik ve cömert bir yapıya sahipsiniz. Bu özellikleriniz sizi her zaman ulaşılabilir bir insan yapıyor. Duyarlılığınız ve şefkatiniz diğer insanların kendi ihtiyaçları için sizden yardım istemesini sağlıyor. Empati kurduğunuzdan dolayı insanlar duygu ve hislerini paylaşmak için size güvenebileceklerinin farkındalar. Bu karakteriniz ne kadar muhteşem görünse de, insanlar tarafından manipülasyona maruz kalmanıza sebep olabilir.

Kendinizi açık şekilde ifade edemediğinizden dolayı aşk hayatı içerisinde sevginizi tüm manasıyla gösteremiyorsunuz. Yüzde 30 partnerinizi sevgi ile karşılıyorsanız, yüzde 70’ini ise içinizde tutmayı tercih ediyorsunuz. Duygularınızın kontrolü daima sizde ve onları ne zaman göstereceğinizi çok iyi bilirsiniz.

2. Yaratıcı İnsanın Yumruğu

Eğer yumruğunuzu baş parmağınız diğer parmaklarınızın üstüne gelecek şekilde tutuyorsanız bu sizin arkadaş canlısı bir kişiliğinizin olduğunu göstermektedir. Siz aynı zamanda çalışkan, esnek ve kendinizi işinize adamış olabilirsiniz. Kendinize güveniniz, bazen insanları nasıl düşündüğünüzü dile getirirken şaşırtıyor. Başarma ihtiyacınız ve hırsınız sizi yönlendiriyor.

Çok yüksek bir özgüveniniz olsa da kendi içinizde hassas ve naziksiniz. Düşlerinizi saklıyorsunuz ve diğer insanlara kolayca güvenemiyorsunuz. Öğrenmek ve yeni bir şeyler keşfetmeyi seviyorsunuz, öğrenmek için de her yolu deneyebilecek bir yapıya sahipsiniz.

Aşk yaşamınızdaki, birlikte olmayı arzuladığınız kişiler için fazlaca düşünmeye ve de bazı sebepler bulmaya eğilimlisiniz. Kolaylıkla kararınızı veremiyor ve bu durum da düşüncenizi değiştirmenize sebep oluyor. Öte yandan doğru insanı bulduğunuz zaman ona tutunursunuz ve asla bırakmazsınız.

3. Cezbedici Yumruğu

Eğer yumruğunuzu baş parmağınız diğer parmakların altında kalacak şekilde yaptıysanız bu sizin hem oldukça yaratıcı ve hem de hassas bir insan olduğunuzu gösterir.

Kendi kişisel alanınızı oldukça önemsiyorsunuz ve yaşamınızdaki dengeyi koruma konusunda bir zen tutumu sergiliyorsunuz. Sanata, yaratıcılığa ve güzelliklere olan sevginiz, içsel bir uyum duygusu yaratır. Genellikle kendi alanınızda olmayı tercih ettiğiniz halde, insanlarla yakın ilişkiler kurma yeteneğiniz etkileyici. Özellikle sevdikleriniz için elinizden gelenin en iyisini yapmaya istekli birisiniz.

Aşk hayatınızda, partnerinizle aynı düşünceyi paylaşmayı tercih eden daha az dramatik bir ilişki türünü seçme eğilimindesiniz. İncindiğinizde bile bu affedici yanınız devreye girer. Bu da sizin yumuşak yapınızdan kaynaklanır. Unutma ve affetme yeteneğiniz bir birey olarak sizin ön plana çıkan bir özelliğinizdir.

Yaşam Haberleri