Keşan Kaymakamı Yılmaz ve 10 kişi, muhtarın yemeğinden zehirlendi!

Dün, Keşan'ın mülki idaresi ilçeye bağlı Kadıköy'deki asfaltlama çalışmasını yerinde gözlemledi. Heyet. çalışma sonrası köy muhtarının hazırlattığı yemekten yedi. Yemekte tavuk eti de vardı. Yemekten sonra Keşan Kaymakamı da AKP Keşan İlçe Başkanı da hastanelik oldu.

Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, beraberinde AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç ve Keşan Belediyesi’nin AK Partili meclis üyesi Şafak Uslu ile birlikte İl Özel İdaresi tarafından ilçeye bağlı Kadıköy’de yapılan baraj yolu asfalt kaplama çalışmalarını incelemek üzere bölgeye gitti.

İncelemenin ardından Kadıköy Muhtarlığı tarafından Kaymakam Yılmaz ve beraberindekiler ile İl Özel İdaresi işçilerine; içerisinde tavuk etinin de yer aldığı yemek verildi. Yemeğin ardından heyet, köyden ayrıldı.

KAYMAKAM DA AKP İLÇE BAŞKANI DA HASTANELİK OLDU
Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, Keşan Belediyesi’nin AK Partili meclis üyesi Şafak Uslu, kaymakamın koruma polisi ve 7 İl Özel İdaresi çalışanı, akşam saatlerinde bulantı, kusma ve baş dönmesi şikayetiyle Keşan Devlet Hastanesi’ne müracaat etti.

10 KİŞİ TABURCU EDİDİ
Gıda zehirlenmesinden şüphelenilen 11 kişi, tedaviye alındı. Tedavileri tamamlanan ve sağlık durumu iyi olan Kaymakam Yılmaz ve 10 kişi, taburcu edildi. Keşan Tarım ve Ormancılık Müdürlüğü ekiplerince, verilen yemekten numune alınarak, incelenmek üzere İstanbul’a gönderildi.



Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz.

Yaşam Haberleri