Kadir Ezildi Sır Gibi Sakladığı Sevgilisini Paylaştı! Evlilik Teklifi Ettiği Anlara Yorum Yağdı

Temizlik aşkı ve 'En Hamarat Benim' isimli gündüz kuşağı programıyla izlenme rekorları kıran Kadir Ezildi, nişan töreni için Erzurum'a gitti. Ezildi, sır gibi sakladığı sevgilisini sonunda takipçileriyle paylaştı. Kadir Ezildi'nin evlenme teklifi anlar ise beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Kadir Ezildi, popüler gündüz kuşağı programı "En Hamarat Benim" ile tanınan bir sunucu olarak öne çıktı. Instagram hesabında 4 milyon takipçiye sahip olan Ezildi'nin attığı her Instagram hikayesi yaklaşık 2 milyon kişi tarafından izleniyor.

SIR GİBİ SAKLADIĞI SEVGİLİSİNİ PAYLAŞTI

Paylaşımları kahkahaya boğan ve her fırsatta 'Lokal' adını verdiği komşularıyla ilgili anılarıyla izleyenleri keyiflendiren Kadir Ezildi son günlerde evlilik hazırlığında. Nişan töreni için Erzurum'a giden Kadir Ezildi'nin sevgilisinin kim olduğu merak ediliyordu. Sır gibi sakladığı sevgilisini paylaşan Kadir Ezildi yorum yağmuruna tutuldu.

EVLİLİK TEKLİFİ ANLARI PAYLAŞTI

Kadir Ezildi, nişanlısı Gamze Türkmen'e evlenme teklif ettiği anları da sosyal medyada takipçileriyle paylaştı. Bu duygusal anlara, "Hayatım Türk sineması tadında bir film gibiydi. Ancak hayatımın başrol oyuncusunu bulduğumda yeni mutlu senaryoların yazarı olabileceğimi anladım" notunu düştü.

​​​​​​​

Ünlü sunucunun bu paylaşımı kısa sürede yorum yağmuruna tutuldu.

Yaşam Haberleri