İtfaiyeye kızan kadın ağaca tırmandı

Ağaçta 3 gündür mahsur kalan kediyi kurtaramayan itfaiye ekiplerine kızan Elif Akpınar, ağaca tırmandı. Akpınar, 5 dakikalık tırmanışın ardından kediyi takip ederek, ağacın en üst kısmına kadar çıktı.

Bolu'da 20 metre yüksekliğindeki ağaçta mahsur kalan kediye itfaiye ekiplerinin ulaşamamasına kızan Elif Akpınar, "Şimdi ben çıkacağım oraya merdivenle" diyerek ağaca tırmandı.

Aktaş Mahallesi'nde mahalleli, 20 metre yüksekliğindeki ağaçta 3 gündür mahsur olan kediyi kendi imkanlarıyla kurtaramayınca, itfaiyeye ihbarda bulundu.

Bölgeye gelen itfaiye ekipleri, merdivenle ağaca yanaştı. Ancak ekipler, kediye ulaşamayınca çalışmaları sonlandırdı.

MERDİVEN GETİRİP ÇIKACAĞIM

İtafiyenin kediyi kurtaramamasına kızan Elif Akpınar, ağaca kendisinin çıkacağını belirterek, "Dallara kadar müsaade veriyor. Bende kesim motoru var, keselim dalları. Yani oraya müdahale edilemez mi? Geliyor bir yere kadar duruyor. 3 gündür orada. Ben müdürleri olsam emir veririm, kesin dalları, varın oraya derim. Şimdi ben çıkacağım oraya merdivenle. Merdiven getirip çıkacağım" dedi.

20 METRE TIRMANDI ANCAK KURTARAMADI

52 yaşındaki Akpınar, getirdiği merdivenle ağaca tırmanmaya başladı. Elif Akpınar, kediye yaklaştıkça kedi de üst dallara tırmandı, 5 dakikalık tırmanışın ardından kediyi takip ederek, ağacın en üst kısmına kadar çıktı.

Bir süre kediyi yakalamak için mücadele eden Elif Akpınar, kediye ulaşamayınca, ağaçtan indi. Kedi ağaçta mahsur kalmaya devam etti.

Yaşam Haberleri