Yok böyle şans: İntihardan vazgeçip sigara içmek isteyince bina havaya uçtu

Japonya'da intihar etmek isteyen bir şahıs dehşeti yaşattı. Büyük bir patlamaya neden olan şahsın yol açtığı olay sonucu 15 kişi yaralandı.

Sosyal medyada gündem olan olayda, edinilen bilgilere göre Saitama eyaletine bağlı Kawaguchi şehrinde intihar etmek için evdeki gazı açan şahıs, daha sonra intihar etmekten vazgeçti. Bir müddet sonra sigara içmek isteyen şahıs, çakmağı tutuşturduğu gibi 15 katlı binada büyük bir patlamaya neden oldu.

Olay, Japonya saatiyle 20.30 sıralarında meydana gelirken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Çevredeki yapılarında hasar aldığı patlamaya ilişkin yapılan inceleme sonucu, dairenin sahibinin yanı sıra 14 kişinin yaralandığı tespit edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.

İNTİHARDAN VAZGEÇİP SİGARA YAKTI

15 katlı binadaki patlamaya neden olan ve patlamadan yaralı kurtulan 40’lı yaşlardaki erkek, emniyetteki ifadesinde patlamanın neden yaşandığını itiraf etti.

Şahıs, ifadesinde “Gazı açarak intihar etmeye çalıştım ama daha sonra vazgeçtim. Odayı biraz havalandırdıktan sonra sigara yakınca patlama meydana geldi” dedi.

Yaşam Haberleri