İki Yaşındaki Oğlunu Isırarak Öldürdü, Otopside 80 Korkunç Yara Tespit Edildi

Baba, tek başına velayet kazandıktan üç ay sonra 2 yaşındaki oğlunu korkunç şekilde öldürdü.

Bir baba, kendisine velayet verilmesinden birkaç ay sonra iki yaşındaki oğlunu öldürdü.

Blackpool'dan 31 yaşındaki Daniel Hardcastle, küçük çocuk Damion Russell'ı "korkunç derecede şiddetli" bir saldırıya maruz bıraktı.

Küçük çocuk, geçen yıl 19 Ağustos'ta Blackpool'daki Central Drive'da hareketsiz halde bulunmuş ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Hardcastle, Preston Crown Mahkemesi'ndeki jüri tarafından suçlu bulundu ve en az 22 yıl hapis cezası alması gerekiyor.

Hardcastle'ı müebbet hapse mahkûm eden yargıç Hill, Damion'ın "tepeden tırnağa, önden arkaya kadar her yerinin yaralarla kaplı olduğunu" söyledi.

"Patolog otopside yaklaşık 80 ayrı yara tespit etti" dedi.

“SEHPAYA ÇARPTI” DEDİ, SUÇLAMALARI REDDETTİ

Duruşması sırasında Hardcastle, yürümeye başlayan çocuğun düştüğünü ve kafasını bir sehpaya çarptığını öne sürdü. Ancak doktorlar, Damion'da yetişkin ısırık izleri, kırık kaburgalar, vücudunun her yerinde morarma tespit etti.

Ayrıca dudağının içinde ağzına kırık bir içki şişesi sokulmuş gibi bir yırtık da dahil olmak üzere kapsamlı yaralanmalar saptandı.

Ölümünden 3 ay önce Damion'un velayetini alan Hardcastle, oğlunun sehpaya çarpıp kendini yaraladığını belirterek suçlamaları reddetti.

Katil babanın saldırıdan önceki günlerde daha fazla içmeye başladığı ortaya çıktı.

"İNANILMAZ BİR KAHKAHASI VARDI"

Damion'un büyükannesi bu olayın kaza olduğuna inanmadığını belirtti. Torununun "inanılmaz bir kahkahası" olduğunu söyleyerek üzüntüsünü dile getirdi:

"Damion beni çok mutlu etti. Şimdi sadece üzgün ve kalbim kırık hissediyorum. Her küçük çocuk gibi Damion'un da kendisini korumak için elinden gelen her şeyi yapması gereken bir adam tarafından sevilmeye ve el üstünde tutulmaya hakkı vardı. Bunun yerine kendisini korkunç derecede şiddetli ve sürekli bir saldırıya maruz kalmış olarak buldu. O gün, tam olarak ne olduğunu ya da neden böyle bir şey yaptığını yalnızca Daniel Hardcastle söyleyebilir, ancak bu trajediyle sonuçlanan kaza değil."

Yaşam Haberleri