Her ay klasikleşen Ay boşlukta takvimimiz şimdi de Ağustos ayı için yayında… Hangi gün, hangi saat neler yapılmamalı…Dikkat!

Astrolog Saadet Gülbakan uyarıyor…Aşağıdaki tabloda belirtilen bu günlere ve saatlare dikkat! Bu saat aralığında önemli imzalar, sözleşmeler, yeni başlangıçlar, yeni ilişkiler yani hayatınızda yeni olanı başlatmak için gökyüzü enerjisi olumlu değildir.

Merhaba astroloji sevenler;

AY BOŞLUKTA NE DEMEK?

Ayın diğer gezegenler ile açı yapmamasına ay boşlukta denir. Bu nedenle yukarıdaki tarih ve saatler çok önemlidir. Yeni ayın programını önceden programlayabilmeniz için her yeni aya girmeden bu takvimi paylaşmaya özen gösteriyorum.

NELER YAPMAMALIYIZ?

Bu saat aralığında önemli imzalar, sözleşmeler, yeni başlangıçlar, yeni ilişkiler yani hayatınızda yeni olanı başlatmak için gökyüzü enerjisi olumlu değildir. Bu saatler dışında programlama yapabilirseniz sonuçları daha çabuk alabilirsiniz.


BAŞLATIRSAK NE OLUR?

Yarım kalabilir, istediğimiz zamanda sonuç alamayabiliriz, sürünceme durumları kaçınılmaz olabilir ki bunun yerine yukarıda belirtmiş olduğum zaman aralıklarında eskiden kalan, yarım işleri devam ettirmek, tamamlamak, dua ve meditasyon yapmak, mümkünse dinlenebilmek, yalnız kalıp kendi içimize yönelmek için güzel zamanlardır, bu şekilde değerlendirmek daha iyi olacaktır.

Şifa ile…

Sevgilerimle

Astrolog Saadet Gülbakan

Instagram @astrologsaadetgulbakan

Yaşam Haberleri