Güven testi: Siz hangi tüyü seçerdiniz? Hemen güvenir misiniz, yoksa kuşkucu musunuz? Tüyler karakterinizi anlatıyor

Seçtiğiniz bir tüyün sizin karakteriniz hakkında bilgi verebileceğini söyleyebiliriz. Çevrenizdekilere de uygulayabileceğiniz bu test ile güveninizin hangi seviyede olduğunu bulabilirsiniz. Yapmanız gereken şey, görseldeki tüylerden birini seçmek. Bu tüyün sizin kişiliğinizle ilgili neler söylediğini öğrenmek ister misiniz?

Bakış açınızı genişletmek sizin elinizde. Bu bakış açınızın size söyleyeceklerini ise bazı görsel testler ile açığa çıkarabilirsiniz. Sevdiğiniz mavi renk, favoriniz olan 3 sayısı ya da resimde seçtiğiniz tüyün sizler hakkında neler söyleyebileceğini biliyor musunuz? Ne kadar birbirimize benziyor görünsek de belli farklılıklarımız var ve bunların da altında bazı sebepler yatıyor.

Seçimlerimizi etkileyen zihin yapımız ve farklılıklarımız ile ilgili ufak bir tüy testi ile fikir sahibi olabilirsiniz. İşte numaralandırılmış tüylere göre size söyledikleri...

Hangi numaralı tüy size göre?

1 Numara

Sevgi dolusunuz ve bu sevgi dolu yüreğinizle ortamda hemen fark ediliyorsunuz. Arkadaşlarınız tarafından her zaman iyi anılıyorsunuz. Bilerek birine zarar vermeniz mümkün değil. Çok yardımsever olduğunuzu ve bu nedenle darbeler de aldığınızı söylemeliyiz. Bazen kendinizi de düşünmeyi denemelisiniz.

2 Numara

Çok yönlü kişiliğiniz ile farklı alanlarda bilgi sahibisiniz. Bu yönünüzle diğer insanları şaşırtıyorsunuz. Düşüncelerinizi hemen söylemeyi bırakırsanız sizin ve çevreniz için daha da iyi olacaktır. Kendinizi geliştirmeyi çok seviyorsunuz. Fakat çalışmak kadar eğlenmek de gerek.

3 Numara

Kendi kararlarınızı vermekten hoşlanıyorsunuz. Özgür ruhunuzla hiçbir kalıba sığmıyorsunuz. Çok cesur bir kişiliğiniz var. Herkesin sustuğu bir konuda konuşmaktan vazgeçmiyorsunuz. Yolculuk ve maceralardan da hoşlanıyorsunuz. Fikirlerinizi belirtmeniz güzel olsa da bunu sürekli karşı çıkma boyutuna getirmemelisiniz.

4 Numara

Hayatında hep düzenli olan, her koşulu iyi hesaplayan ve mantık çerçevesinde hareket eden birisiniz. Sizin başkaları tarafından kandırılmanıza imkan yok. Başkaları da size sürekli akıl danışıyor. Bu bazen sizi yorabilir. Her zaman her şeyi doğru yapmak zorunluluğunuz yok.

5 Numara

Çok eğlenceli ve dış görünüşe önem veren birisiniz. Duygularınızla hareket etmeyi sevdiğinizi söyleyebiliriz. Sanatın her türlü alanında var olabilirsiniz. İncelikli ruhunuzla renklerin dans etmesini seviyorsunuz. En kötü yanınız ise birdenbire moralinizin bozulması, düşüncelere dalarak hüzünlenmeniz. Bu karamsar düşüncelerinizden ve melankoliden uzaklaşıp, daha pembe düşlerde yol almanızı tavsiye ediyoruz.

Yaşam Haberleri