Günde 25 litre su içiyordu, 12 litreye düşürdü: Nedeni ise herkesi şaşırttı!

Katıldığı bir gündüz kuşağı programında günde 25 litre su içtiğini söyleyen Necla Teyze, bu oranı 12 litreye kadar düşürdü. Kendisine su kuyusu açtıran Necla Teyze'nin suyu azaltma nedeni ise şaşırttı.

'Necla Teyze' adıyla bilinen Necla Bilgi, katıldığı gündüz kuşağı programın günde 25 litre su içmesiyle ünlendi. Ancak Necla Teyze, artık 12 litre su içtiğini söyledi. Necla Bilgi'nin suyu azaltma nedeni ise su fiyatlarına gelen zam...

Su fiyatlarındaki artış nedeniyle İstanbul'dan Hatay'a taşınmak zorunda kalan Bilgi, şimdi günde 10-12 litre suyla yetinmeye çalışıyor.

KENDİSİNE SU KUYUSU AÇTIRDI

TGRT Haber'e konuşan Necla Bilgi, kendisi için su kuyusu açtırdı. Bilgi, "Günde 10-12 litre arası su içiyorum. İstanbul'da su fiyatları artınca Hatay'a taşındım. Burada sondaj kurdurup kuyu açtırdım. Parkinson hastalığına yakalandım. Doktora gidince bana 'ne olacak senin bu halin?' dedi ben de su içmeye başladım" diye konuştu.

Su içmeye doyamadığını belirten Necla Bilgili, "25 litre içiyordum 12 litreye kadar düşürdüm. Tek seferde 2.5 litre su içiyordum. Su artıma cihazı istiyorum" dedi.

Yaşam Haberleri