Gökhan Özen Neden Seks Diyetine Girdiğini Anlattı

Ünlü şarkıcı Gökhan Özen, uzun yıllar ABD'de yaşadıktan sonra Türkiye'ye döndü. Seks diyeti açıklamasıyla çok konuşulan özen, bu deneyimini anlattı.

Popüler şarkıcı Gökhan Özen, son röportajında "seks diyeti"ne girdiğini açıklamıştı ve bu sözler sosyal medyada gündem olmuştu. Özen, şimdi bu konuda açıklama yaparak, "Bir seks diyeti dedim, herkes telaşlandı. Beni izleyen gençler için tekrar açıklama yapmak istiyorum" dedi.

Özen, Amerika'da uzun yıllar yaşadıktan sonra Türkiye'ye dönmüştü ve yüzündeki değişimle dikkat çekmişti. Şarkıcı, çapkınlık yaptığını ancak son zamanlarda bunu bıraktığını belirtmişti.

"Los Angeles gibi bir yerde bile çapkınlıktan uzak durmayı tercih ettim. Çünkü bunu yaparak hem nefsime hakim olmayı hem de motivasyonumu işime odaklanarak artırmayı hedefledim. NBA yıldızlarının bile bu taktiği kullandığını biliyorum" diyen Özen, bu tarz bir diyetin sürekli yapılmaması gerektiğini vurguladı.

"NBA STARLARI DA YAPIYOR"

"İkincisi de motivasyonumu enerjimi belki uykumu, duygumu, vaktimi bu tarz şeylere değil de işlerime kanalize edersem daha başarılı olacağımı hissettim. Bunu yapan NBA starları olduğunu da öğrendim. Ama bu sürekli yapılacak bir şey değil."

Yaşam Haberleri