Nagehan Alçı’nın sevgilisi Yunan istihbaratçı çıktı

Geçtiğimiz yıl Rasim Ozan Kütahyalı ile sürdürdüğü 13 yıllık evliliği noktalayan gazeteci Nagehan Alçı, geçtiğimiz günlerde yayınladığı mesajda evlilik hayatı boyunca fiziksel, duygusal ve ekonomik şiddete maruz kaldığını iddia etmişti. Alçı, Kütahyalı ile boşanmasının ardından Yunan bir diplomat ile sevgili olduğunu belirtirken, bu ismin kim olduğu ortaya çıktı.

2010 yılında Rasim Ozan Kütahyalı ile evlenen ve bu birliktelikten 2 çocuk sahibi olan gazeteci Nagehan Alçı, 2023 yılında evliliğini sürpriz bir şekilde noktalama kararı almıştı.

Tek celsede boşanan çift, ayrılık sonrasında pozitif mesajlar verirken, Nagehan Alçı'nın geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım kamuoyunda şoke etkisi yarattı. Alçı, evlilik hayatları boyunca Rasim Ozan Kütahyalı tarafından fiziksel, ekonomik ve psikolojik şiddete uğradığını açıklarken, bugün Nevşin Mengü'nün YouTube kanalında yaşadıklarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

ALÇI'NIN YENİ SEVGİLİSİ YUNAN İSTİHBARATÇI ÇIKTI

Bugün yayınlanan programda, yeni bir ilişkiye başladığını belirten Alçı, "Şu an görüştüğüm biri var. Yabancı bir diplomat. Rasim bunu öğrendikten sonra daha da çirkinleşti. Güya liberalim diyen bir adam kendine birkaç telefon alıp, oraya buraya telefon etmiş. Yunan ajanı olduğumu, ilişkim olan kişinin Türk düşmanı olduğu gibi iftiralar atmış.” ifadelerini kullanmıştı.

Alçı'nın Yunan sevgilisi merak konusu olurken, Patronlar Dünyası'nın haberine göre bu ismin, Yunan konsolosluğunda görevli istihbaratçı Stavros Christodoulidis olduğu ortaya çıktı.

RASİM OZAN, YUNAN SEVGİLİYİ ÖĞRENİNCE "AJAN" MESAJLARI ATTI

Alçı, Kütahyalı ile boşandıktan sonra başladığı yeni ilişkinin eski eşi tarafından öğrenildiğini belirterek, “Güya liberalim diyen bir adam kendine birkaç telefon alıp, oraya buraya telefon etmiş. Yunan ajanı olduğumu, ilişkim olan kişinin Türk düşmanı olduğu gibi iftiralar atmış” dedi.

Yaşam Haberleri