Garsona 7500 TL Bahşiş Bıraktı: Rus Milyarder Yeniden Türkiye'de!

Dünyanın en zenginlerinden biri olan Jeff Bezos'un 136 metrelik yatı Bodrum koylarını turluyor. Bu arada Rus milyarder Alexander Svetakov da 72 metrelik yatıyla Fethiye'ye demir attı. Rus milyarder üç yıl önce garsona bıraktığı 7500 liralık bahşişle gündem olmuştu.

Ege ve Akdeniz sahilleri dünyanın önde gelen milyarderlerinin uğrak noktası oldu. Dünyanın en zenginlerinden biri olan Jeff Bezos'un 136 metrelik yatı şu günlerde Bodrum koylarını turlarken Rus milyarder Alexander Svetakov da Fethiye'ye demir attı.

2.5 milyar dolarlık servetiyle Rusya'nın en zenginleri arasında yer alan Svetakov, eşi ve dört çocuğuyla birlikte 'Cloudbreak' adlı ultra lüks yatında tatil yapıyor. Ailenin Göcek ve Bodrum koylarında da tatiline devam edeceği öğrenildi.

Svetakov'un 120 milyon dolar değerindeki 72 metrelik yatı adeta lüks bir saray gibi...

Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre yatında; bir helikopter, büyük bir havuz ve ciddi bir helikopter, büyük bir havuz ve sinema salonu bile yer alıyor.

ÜÇ YIL ÖNCE GARSONA 7500 TL BAHŞİŞ VERDİ

Svetakov, 2020 yılında aynı yatıyla Bodrum'a gelmiş ve bir beach'i kapatarak çalışanlara 7 bin 500 lira bahşiş bırakmıştı.

Yaşam Haberleri