Filenin Sultanları'nın Maçına Damgasını Vuran Taraftar Taciz Mesajları Yüzünden Hesabını Kapattı

Filenin Sultanları ABD'yi devirdi. Maça damga vuran anlardan biri ise bir taraftarın dekolte kazası oldu. TRT Spor'da yayınlanan karşılaşma sonrası sevinen taraftarlarlar arasında canlı yayın kazası yaşandı. Taciz mesajları birbirini izleyince genç kadın hesabını kapattı.

A Milli kadın voleybol takımımızın ABD'yi 3-2 yendiği maçta Türk taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Ağır çekimde ekrana getirilen bir görüntü ise sosyal medyada gündem oldu. Taraftarın giydiği kıyafet sevinç anında birden açıldı, genç kadının bir memesi açıldı.

Görüntü sosyal medyada gündem oldu, TRT Spor tarafından açıklama yapıldı.

Genç kadın ekranda gözükmesinin ardından taciz mesajları aldı, hesabını gizledi.

TACİZ İÇERİKLİ MESAJ ATTILAR

Görüntülerin ekrana gelmesinin ardından bazı kullanıcılar kadın taraftarın sosyal medya hesabını bularak, kendisine taciz içerikli yorumlarda bulundu.

Yaşanan bu durum sonrası genç kadın Instagram hesabını gizledi.

TRT SPOR'DAN AÇIKLAMA

"Dün gece, A Milli Kadın Voleybol Takımımızın FIVB Milletler Ligi'ndeki 8. maçında ev sahibi ABD ile oynadığı karşılaşmanın canlı yayında ekranlara istenmeyen bir görüntü gelmiştir.

Bu rahatsız edici durum, farklı mecralarda ve yanlış bir algı eşliğinde Kurumumuz ile ilişkilendirilmiştir.

Kamuoyunun bilmesini isteriz ki, maçın çekimini ve rejisini ev sahibi ABD'li yayın kuruluşu gerçekleştirmiştir. TRT spor ve maçı yayınlayan tüm yayın mecraları ABD'li yayın kuruluşunun anlık ilettiği görüntüleri müdahale imkanı olmaksızın ekrana yansıtmıştır. Dolayısıyla yayın politikamıza tamamıyla ters olan bu görüntü, ABD yayın kuruluşu kaynaklıdır ve bu durumdan duyulan rahatsızlık da karşı tarafa iletilmiştir."

Yaşam Haberleri