Fenomenin canlı yayında korkunç ölümü

Aşırı yemekle ünlenen internet fenomeni Pan Xiaoting, canlı yayında yemek yerken öldü. Otopside midesinden çıkanlar doktorları bile şaşırttı.

24 yaşındaki Çinli sosyal medyanın ünlüsü Pan Xiaoting, canlı yayın sırasında bir şekilde hayatını kaybetti. Ölümün aşırı yemekten kaynaklandığı düşünülüyor.

China News'e göre, Pan Xiaoting her gün 10 günden fazla süre boyunca canlı yayında durmadan yemek yiyordu ve onun öğününde 10 kilogramın üzerinde yiyecek tüketiliyordu.

Pan Xiaoting'in ölümü, eğlence amaçlı aşırı yemek yemenin sağlık açısından risklerini vurgularken, canlı yayın sektörünün düzenlenmesiyle ilgili tartışmaları da alevlendirdi.

Canlı yayın kariyerine başlangıçta düşük miktarda yiyecek tüketerek başlayan Pan, popülerlik yeteneği bu miktarı 10 kiloya ve daha fazlasına çıkardı. Günlük 10'dan fazla canlı yayın yaparak geniş bir izleyici kitlesi edinen Pan, bu yayınlar sayesinde hediyeler alıyordu.

Pan'ın ailesinin, kazandığı paranın sağlığına zarara değmediğini belirterek, yayıncılığı bırakmadığını söylemişti. Otopsi raporunda Pan'ın karnının aşırı derecede deforme olduğu ve midesinin sindirilmemiş beslenmeyle dolu olduğu

Pan Xiaoting, aşırı yemek yeme meydan okumalarıyla tanınan bir internette ünlüydü.

Yaşam Haberleri