Falcı Yuva Yıktı! Sebebi İse Herkesi Çok Şaşırttı!

35 yaşındaki kadın, kocasının aldattığını düşünerek falcıya gitti. falcı, kadına uydurma söylemlerde bulunarak kocasından ayrılmasını söyledi. Bunu yapmasının sebebi ise çok şaşırttı İşte detaylar...

7 yıllık mutlu bir evlilikleri olan çift sahte falcı yüzünden yıkıldı!

Kadın kocasının davranışlarından ve gizli telefon görüşmelerinden rahatsız olduğu için bazı yöntemleri denedi ama bunlarda istediği sonucu alamadığı için son çare falcıya gitmekte buldu. Arkadaş çevresinin önerdiği falcıya giden kadın evliliğin sonunu getirdi.

Falcıyla önceden görüşen Merve hanım, gelmeden önce kocası Okan'ın fotoğraf ve bir saç telini istedi. Falcının istediklerini hazırlayan Merve hanım falcıya gitti. Kapıdan içeriye girdiğinde falcının erkek çıktığını gören kadın şaşkına döndü.
Kocasının fotoğraf ve saç telini falcı Baver'e veren Merve hanım falcının söylediklerinden sonra dünyası başına yıkıldı.

Yaklaşık 2 yıldır kocası Okan'ın esmer bir kadınla birlikte olduğunu söyledi ve bu işaretlerde kadının şüphelerini doğru çıkardı.

Sadece falcının söylemleriyle hareket eden Merve hanım kocasından hesap sordu. Akşam başlayan tartışma sabaha kadar sürünce boşanmaları kısa oldu.

Merve hanım boşandıktan sonra hayatını tek sürdürmeye başladı ama onun hayatına girmeyi planlayan bir kişi çoktan vardı. Falcı Baver, Merve hanımın boşandığını öğrenince hemen atağa geçti. Görüşmeye geldiği iletişim bilgilerinden telefon numarasını bulan Baver, Merve hanımı teselli ederek aradaki iletişimi güçlendirdi. Daha sonra bu iletişim ilişkiye döndü ve buluşmalar başladı.

Falcının planı kusursuz işlerken tüm düzeni Merve hanımın ve Baver'in ortak arkadaşı Adil bozdu. Yaptığı tezgahı arkadaşı Adile anlatan falcı Okan kendi kendini ele verdi. Bu durumu Adil'in Merve hanıma anlatmasının ardından Falcıyla ilişkisi hemen bitti.

Falcı Baver'in Merve Hanıma yaptığı planı Adil şöyle anlattı:
"Merve görüşmeye ilk geldiği an onu çok beğendim, gerçekten ona yavaş yavaş aşık olmaya başladım. Sosyal medyadan fotoğraflarına videolarına bakarak onunla ilgili kafamda güzel şeyler kurudum. Bana eşinin aldattığını söyleyince fırsat bu fırsat diyerek onu bilimsel yollar ile kocasından ayrılmasına ikna ettim. Boşandıklarını öğrendikten sonra teselli etmek ve onu rahatlamak amacıyla onunla konuşmaya başladım. Bazı günler Merve rahatlamak için beni arıyordu ve bir noktadan sonra yüz yüze görüşüp boşanma konularını konuşuyorduk. Bir gün yine evime gelen Merve göz yaşlarını tutamadı, onun göz yaşlarını silerken öperek onu teselli etmek istedim ve 2 aydır hedeflediğim şeye ulaştım."

Yaşam Haberleri